Portal 072info

Bosanci i Hercegovci ”poludjeli” za klemama

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iznimno niske temperature zraka zabilježene su posljednjih dana u Bosni i Hercegovini, a prema prognozama meteorologa, slične vremenske prilike očekuju nas i u narednim danima.

Probleme su izazvale i snježne padavine, a s poteškoćama su se susreli i vozači, što zbog teških uvjeta na cestama, što zbog problema prilikom samog paljenja vozila. O problemima prilikom paljenja dizel automobila mogli ste čitati jučer, a danas smo vam donijeli savjete o jedinom ispravnom načinu paljenja automobila koji imaju problema s debelim minusima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Kleme, odnosno njihovo korištenje je najčešći način aktiviranja istrošenog akumulatora, ili akumulatora koji ne može upaliti zbog niske temperature. Akumulatori spadaju među dijelove automobila o kojima većina vozača najmanje brine. S druge pak strane, upravo zbog prašine i nečistoća koje mogu stvoriti gotovo nevidljivi električni provodnik, dolazi do gubitka energije.Postupak je jednostavan, međutim električne instalacije vašeg automobila mogu se oštetiti ako ispravno ne povežete kablove.

Izraz ”kleme” je inače jedan od najtraženijih na najpopularnijem bh. online servisu za kupoprodaju OLX.ba. Tamo ćete pronaći bogatu ponudu klema posebno aktuelnu u posljednjih nekoliko dana. Kleme su pravi hit, a u nastavku pogledajte kako ih možete koristiti u ovim hladnim, januarskim danima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

N1

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME