Portal 072info

Bosanci prevareni u Makarskoj

Opreznosti nikada dosta. To danas najbolje zna pedeset putnika, koji su odlučili da produženi vikend provedu u Makarskoj. Marku Ivanoviću nije ni palo na pamet da se detaljnije raspituje o smještaju koji je rezervisao preko turističke agencije u Banjaluci. Sama činjenica i obećanje da će dobiti apartman sa pogledom na more, bila mu je dovoljna da ništa ne provjerava. Šok je doživio dolaskom u Makarsku.

“Stigli smo tamo u pola 7. Smještaj nismo ni dobili. Sami smo se morali pobrinuti za to. U 12 sati su nam rekli da će apartmani biti u 2, pa su u 2 rekli da će biti u 7, pa u 7 da će biti nekad do večeri. Međutim, ja nisam mogao čekati i pronašao sam sâm smještaj”, rekao je Marko Ivanović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za smještaj se morala snaći i Banjalučanka Sara Petković. Cjelodnevno čekanje na suncu pored autobusa i obećanje da sačeka odlazak gostiju iz apartmana, pokvarili su joj planirani odmor.

“Na kraju smo završili u 7 sati naveče sa olujom, koja je bila tada u toku, bez smještaja”, kaže Sara Petković.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Direktor turističke agencije “Oaza” iz Banjaluke, Milenko Karalić, tvrdi da je dvadeset od pedeset putnika, koliko ih je otputovalo preko agencije, moralo da nađe novi smještaj. Putnici su poljubili vrata apartmana, jer su stigli Italijani koji ostaju duže na moru, pa je tri dana naših turista palo u vodu, priča Karalić.

“Oni tamo kada imaju ponudu na deset dana, oni otkazuju tog momenta, njih ne zanima onda naše jedno noćenje. Ne mogu reći da ove godine nije bilo gužve, ali ovo što se sada desilo nije nikada”, izjavio je Milenko Karalić, direktor turističke agencije “Oaza” Banjaluka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vlasnik agencije uvjerava da nije prevario svoje putnike. Palo je i obećanje da će im lično nadoknaditi izgubljene dane.

“Demantujem da je to prevara, desilo se što se desilo i daću gratis svakome ko je bio oštećen”, naglasio je Karalić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Razočarani putnici su od jutros čekali povrat novca ispred turističke agencije. I policajci su se poslijepodne raspitivali o cijelom slučaju. Vlasnik svima obećava da niko neće ostati bez svog novca i zasluženog obeštećenja, prenosi ATV.

bh-index.com

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME