Bosna i Hercegovina “zapalila” dvoranu u Jesenicama: Prva pobjeda na Eurobasketu

Bosna i Hercegovina “zapalila” dvoranu u Jesenicama: Prva pobjeda na Eurobasketu

1236821_659381757408100_125240376_nU trećem kolu Eurobasketa u Sloveniji u grupi u Jesenicama sastali su se naši košarkaški zmajevi i košarkaši Crne Gore.

Realno, kroz prve tri četvrtine Crna Gora je bila daleko bolja. Vjerovali smo da nas očekuje novo razočarenje, ali u četvrtoj četvrtini naši Zmajevi su “zapalili” dvorani u Jesenicama.

Jednostavno je bilo teško povjerovati da Bosna i Hercegovina pravi ovakav preokret. Naša reprezentacija je gubila 16 poena razlike da bi pet minuta pred kraj susreta izjednačila, te vodstvo okreće u svoju korist. Teško je utakmicu obraditi kroz statistiku, ali ona nije ni bitna, jer naši Zmajevi su ovo odigrali timski, te svi zaslužuju čestitke.

Bosna i Hercegovina je ostvarila prvu pobjedu na Eurobasketu u Sloveniji pobijedivši reprezentaciju Crne Gore 76:70. Cijela dvorana u Jesenicama je “grmila”, čuli su se uzvici Bosna, Bosna..

Nadamo se da je ova pobjeda Bosne i Hercegovine uvod u pobjedu naših nogometnih Zmajeva, ali svakako i u nove pobjede košarkaša na Eurobasketu. 

Čestitke ACINIM ZMAJEVIMA, cijel Bosna i Hercegovina je uz vas!

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica