CCF49B77 A511 4728 8451 AC93188DD4B7
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 8, 2022 @ 14:05
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša jučer je prijavila supruga Duška Tošića zbog porodičnog nasilja, a u policiji su svjedočili i članovi njene porodice koji u su naveli da je nogometaš prvo pljunuo, pa udario svoju suprugu.

S obzirom da je jučer bio pravoslavni blagdan Božić porodicu Karleuša-Tošić posjetila je rodbina. Među gostima vile na Dedinju bili su i Jelenin brat Marko i tetka Danijela, koji su kasnije svjedočili o nesretnom događaju.

Srbijanski mediji navode da je pjevačica oko 12:20 pozvala policiju i prijavila supruga, a okidač koji je doveo do svađe para još nije poznat.

U njihovu vilu je uskoro došla policija i zaključila da je Tošić prvo na nju pljunuo pa ju ošamario, a pjevačici je od udarca ostala vidljiva posjekotina na licu. Tako su događaj opisali i svjedoci, Karleušin brat Marko i njezina teta Danijela.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Ni ovoga puta pjevačica nije htjela dati izjavu policiji. Ipak, oni su uvidjeli ozbiljnost situacije i inzistirali su da supružnici dođu u policijsku postaju Savski venac kako bi dali izjave, ali Karleuša je to odbijala.

Dežurni zamjenik tužitelja na kraju je naredio da se obavi razgovor s Tošićem i svjedocima koji su svjedočili napadu. U policijsku je stanicu prvo došao Tošićev advokat Nebojša Perović koji je rekao da nije bilo nasilja, a potom su svjedočili Marko i Danijela.

LIDER