Brazilka čudom preživjela

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

rsz_jackson-memorial-hospital

Žena, Brazilka je velikim i nevjerovatnim čudom uspjela da preživi ispaljivanje harpuna u njena usta, nakon što je to uradio njen suprug.
Nakon toga su policijski službenici u Arraial do Cabou izjavili da je pomenuti suprug Elisangele Borborema Rose navodno čistio pušku kada je ista ispalila, i tako je harpun pogodio u usta njegovoj supruzi i prošao kroz vratnu kičmu.

Dvadesetosmogodišnja žena je prebačena u bolnicu i operisana,a ljekari i neurohirurzi su istaknuli da je harpun otišao samo jedan centimetar dalje, ova Brazilka ne bi preživjela, ali ističu da sada očekuje što brži oporavak. 

“Iako sve upućuje na to da je riječ o nesretnom slučaju mi ćemo istražiti okolnosti. Ne mislimo da ju je suprug pokušao ubiti. Kada se oporavi moći ćemo je ispitati i dobiti jasniju sliku o tome što se dogodilo”, dodala je glasnogovornica policije.

Ovo je kako ističu drugi sličan slučaj u Brazilu u posljednjih nekoliko dana pored onoga što je Brazilac Bruno Coutinho ispalio harpun sebi u oko i pukom srećom preživio bez oštećenja mozga i bez ostalih problema.