Brena se prisjetila svojih početaka: Gladovala sam, jela sam samo hljeb i jogurt

Brena se prisjetila svojih početaka: Gladovala sam, jela sam samo hljeb i jogurt

Muzička zvijezda Lepa Brena sasvim je iskreno ispričala detalje svoje mladosti i odrastanja. Prisjetila se teških trenutaka prije nego što se proslavila.

– U svojoj devetnaestoj godini sam upisala turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu. Nekih šest mjeseci tokom studiranja sam bila jako gladna. Htjela sam da uštedim novac i da na neki način budem ravnopravna sa mojim prijateljima koji nisu imali puno novca – istakla je pjevačica

 Priznala je da je novac štedjela tako što je jela samo hljeb i jogurt.

– Posle nekog februara mi se sve to smučilo i odlučila sam da uzmem svoj život u svoje ruke. Otišla sam u Brčko tamo sam srela Lira šou, posle toga Slatki greh – poručuje Brena koja je tada odlučila da bude drska kako bi uspjela u šoubiznisu.

Minimaks joj je dao prefiks Lepa, što nikada u svom životu nije voljela.

– Tada sam postala Lepa Brena i onda sam shvatila da naša nacija i naš narod ne mogu nikako da spoje ljepotu i pamet. Morala sam da se puno godina borim za to, da možete da budete i lijepi i pametni i vrijedni i uspješni, kao i to da imate dostojanstvenu karijeru bez skandala. Htjela sam da stvorim nešto u životu i budem nezavisna žena koja može da pomogne svojoj familiji i roditeljima. Pošto nisam imala vremena da živim kao i svaka druga djevojka, ja sam od 1981. godine pa do raspada Jugoslavije radila dva koncerta dnevno u deset do petnaest dana. Moj život se svodio na autobus, hotel, pljeskavice, zajedničke ručkove i večere sa “Slatkim grehom”. Obišla sam sve tri ili četiri puta – zaključila je Brena, a prenosi “Mokrogorska TV”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE