Portal 072info

Brine te njegova bivša? Evo zašto ne bi trebala!

Opusti se i budi svoja i ni u kojem slučaju nemoj pokušavati kopirati njegovu bivšu • Da nešto skriva, sigurno ju ne bi spominjao.

Znamo, bivša cura tvog novog dečka uvijek nekako pronađe način da ti digne tlak, čak i ako se trudiš da to ne napravi. Ljubomora i nesigurnost su sasvim prirodne pojave kada je u pitanju cura s kojom je bio prije tebe, ali u većini slučajeva nema razloga za brigu. Evo i zašto.

Ne upoređuje te s njom

Ne traži dijelove nje u tebi, niti će razmišljati o tome kako je ona nešto radila – ako je s tobom, razmišlja o tebi. Opusti se i budi svoja i ni u kojem slučaju nemoj pokušavati kopirati njegovu bivšu.

To što ju spominje ne znači ništa

Znamo da ti sam spomen njenog imena u krivom trenutku može pokvariti dan, ali gledaj to s njegove strane: Ako ju spominje, to vjerojatno znači da mu je dovoljno ugodno s tobom da se može opustiti i to raditi bez brige. Uostalom, da nešto skriva, sigurno ju ne bi spominjao.

Ona je kao duh

Nije prisutna u vašoj vezi, a ako i je, potpuno je neopipljiva. Opusti se, u većini slučajeva je ona upravo to – samo bivša.

Ona (vjerojatno) nije luda

Postoje žene koje će pokušati oteti bivšeg dečka i upropastiti mu vezu s novom curom, ali većina žena to jednostavno neće napraviti. Znamo da je možda lakše razmišljati o njoj kao o luđakinji koja jedva čeka da ti ukrade dečka, ali ona je vjerojatno sasvim normalna osoba.

Tvoj dečko ima svoj mozak

Čak i da se vraški trudi, njegova bivša ga ne može dobiti samo zato što to želi. Tvoj dečko je samostalna osoba sa vlastitim mišljenjem, a ako ona igra igrice, to ne znači da će ih on prihvatiti.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box