“BRIŠI BROJ MOG DEČKA!” Otkriven razlog tuče dvije djevojke u gradskom autobusu, u obračunu deblji kraj izvukao vozač

Screenshot 9 13
Podijelite vijest

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak tuče dvije djevojke koja se dogodila juče u autobusu na liniji 23. Vozač koji je razdvajao dve pomahitale djevojke zadobio je povredu ruke i na lice mjesta je dolazila Hitna pomoć, a kako se vidi na snimku koji su objavili pojedini mediji povod tuče je bio – dečko.

Briši broj moj mog dečka – vrištala je jedna djevojka na drugu, dok je je pokušavala da joj otme mobilni telefon.

Vozač autobusa je pokušao da ih razdvoji, uhvatio je jednu devojku kako bi je odvukao od druge koju napada i vikao: “Skloni se od nje!”

Međutim razjarene djevojke nije bilo moguće razdvojiti, uporno su nasrtale jedna na drugu. U cijeli obračun umiješali su se drugi putnici koji su pokušali da ih razdvoje.

Čuli su se apeli za poziv policije, ali i brojne uvrede na račun silovite crnke, koja se opirala naporima vozača i putnika da se sukob okonča.

Od šoka, vozač nije ni stigao da pritisne panik taster. Vožnju, međutim, nije nastavio.

Kako dodaju iz GSP-a, još nemaju informacije o povredama vozača (43). Međutim, ranije su beogradski mediji prenijeli da je vozač zadobio povrede ruke zbog čega je bila pozvana i Hitna pomoć. On je odbio prevoz do bolnice, potvrdili su za Blic iz Hitne pomoći.

https://www.facebook.com/100013425257581/videos/1215192318938265/

Podijelite vijest