Portal 072info

Britanski Got Talent objavio svjetsku izvedbu Zeničanke Adne Šestić (VIDEO)

Ova televizijska emisija je popularna u preko 58 država iz cijelog svijeta, a producenti izvorne emisije u Velikoj Britaniji su objavili nastup Adne Šestić koja dolazi iz Bosne i Heregovine. U nastavku pogledajte i ostale nastupe mlade bh. pjevačice

Na youtube kanalu “Got Talent Global” koji prati više od 7 miliona ljudi objavljen je nastup mlade Zeničanke Adne Šestić.

“Nevjerovatne vokalne sposobnosti” je opis koji je korišten kako bi se dočaralo ono što je Adna izvela.

Adna Šestić iz Zenice definitivno je jedna od najvećih zvijezda ovogodišnjeg Supertalenta. Studentici Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu Janko Popović Volarić na audiciji je dao zlatni gumb, a u sinoćnjoj emisiji je opravdala očekivanja i plasirala se u finale Supertalenta.

Njezina izvedba pjesme “Da sam ja netko” oduševila je i žiri i publiku, a Janko nije krio svoje oduševljenje.

Adna je ove jeseni upisala fakultet, te se iz Zenice preselila u Sarajevo. Nakon audicije  je rekla da ju je jako iznenadila popularnost koju je stekla. Ipak, ne zanosi se i ne namjerava zanemariti fakultetske obaveze zbog pjevačke karijere.

“Nisam tip osobe koja će zbog jednog zapaženog nastupa sve ostaviti po strani i kazati “ej, idem ja sada ovo ganjati, kakav fakultet”. Kod mene toga nema. Jednostavno, tako ne mogu funkcionirati. Uvijek mi treba neka podloga koja će me gurati dalje kroz život”, kazala je Adna.

Face.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box