BROJKE NEUMOLJIVE: 072info na FB prati preko 203.000 ljudi, ubjedljivo najčitaniji i najutjecajniji medij u ZDK, SBK i šire!

BROJKE NEUMOLJIVE: 072info na FB prati preko 203.000 ljudi, ubjedljivo najčitaniji i najutjecajniji medij u ZDK, SBK i šire!

Portal 072info svakodnevno bilježi isključivo porast čitatelja, što dokazuju relevantne statistike Google Analytcsa, kao i pratitelja na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Kontinuitet isključivo rasta čitatelja, ali i korisnika koji nas prate na društvenim mrežama, traje od 29. marta 2013. godine kada je portal i osnovan.

Od tada do danas, za proteklih skoro 11 godina postojanja nismo mijenjali niti ime – naziv portala niti dobili jednu presudu za klevetu ili lažno informisanje čitatelja. Također, nijedna od svega dvije prijave Vijeću za stampu nije odlučena protiv portala nego je konstatirano da su ispoštovani novinarski kodeksi. 

Iako smo još odmah po osnivaju ostavili “iza sebe” brojne portale i blogove koji su tada na medijskog sceni bili godinama, tokom našeg djelovanja osnivali su se brojni portali koji su ostali samo na želji da budu medij.

To i ne čudi budući da je redakcija 072info profesionalan tim ljudi, školovanih i stručnih, a koji su na putu do najutjecajnijeg, najčitanijeg i najpopularnijeg portala u Srednjoj Bosni ulagali isključi vlastiti trud, rad i umijeće bez ičije pomoći. 

Hvala milionima čitatelja koji su to prepoznali i svakodnevno posjećuju svoje omiljeno štivo u svijetu internet medija. 

S ponosom obznanjujemo kako portal 072info od jučer na najpopularnijoj društvenoj mreži Facebook prati preko 203.000 ljudi, čime čvrsto opstajemo na liderskoj poziciji najutjecajnijih i najpopularnijih internet portala u ZDK, SBK i šire!

Na popularnom Instagramu vijesti 072info čita preko 17.000 korisnika ove društvene mreže, dok u našoj Viber zajednici, gdje se možete pridružiti klikom ovdje, bilježimo blizu 5.000 ljudi. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica