BRUTALNI OBRAČUN NA ŠKOLSKOM HODNIKU: U tuči se jedna učenica onesvijestila, ostali gledali i navijali!


ucenice-tuca
Dvije učenice šibenske Medicinske i kemijske škole potukle su na hodniku hodniku škole, i to pred brojnom publikom. Učenici kazuju kako je u hodniku vladala velika gužva te da se učenica drugog razreda navodno nije željela maknuti godinu dana starijoj kolegici iz trećeg razreda.

U tom trenutku počeo je verbalni sukob, koji je, na žalost, vrlo brzo prešao u fizički.

Očevici kažu kako je starija učenica mlađu bacila na pod i počela je udarati šakama po glavi. Porazna je činjenica što je većina učenika okupljenih na hodniku samo promatrala ovaj događaj, a neki su čak i neusmjesno navijali.

Na sreću, prisebna je bila jedna kolegica mlađe učenice koja je razdvojila djevojke.

Ozlijeđena učenica poslije sukoba je pala u nesvijest, pa je u školu pozvana i Hitna pomoć. O događaju je obaviještena i šibenska policija u kojoj su potvrdili da je učenica drugog razreda prevezena u šibensku bolnicu gdje su joj ustanovljene lakše tjelesne ozljede.

Iz Medicinske i kemijske škole potvrdili su nemili događaj, ali nisu željeli davati izjave za medije. Tek su poslali priopćenje u kojem ističu kako je suspendirana učenica trećeg razreda koja je ozlijedila godinu dana mlađu kolegicu.

Također, iz škole poručuju kako su postupili u skladu sa zakonom, odnosno da su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Škola će hitno sazvati Nastavničko vijeće, Vijeće roditelja i roditeljske sastanke kako bi sve sudionike upoznala s nemilim događajem i daljnjim postupanjem prema sudionicima.

(Doznajemo.com/Slobodnadalmacija.hr)