Brutalno premlaćivanje u centru grada/ Pesnicama žestoko udarao čovjeka na sred ceste, samo jedan od prolaznika reagovao

Screenshot 3 7
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Snimak šokantnog prizora u Nišu obišao je prekjuče društvene mreže. Naime, na videu se vidi kako jedan čovjek leži na zemlji dok mu drugi zadaje udarac za udarcem pesnicama.

Nišlije su, izgleda, navikle na takve prizore i očigledno ih oni ne potresaju mnogo, jer prijave ovog događaja policiji nije bilo.

– Vidjeli smo snimak, pokušavamo da saznamo više informacija o događaju, ali prijave tuče policiji nije bilo, kažu iz PU Niš.

Kako se vidi na snimku, osim čovjeka koji se svojski trudio da ih razdvoji, niko na ovaj incident nije obratio posebnu pažnju, niti našao za shodno da napadača skloni od čovjeka na zemlji, pozove policiju ili Hitnu pomoć.

Dok muškarac koji dobija batine leži na kolovozu, prima udarce, a glava mu udara o asfalt i obližnji ivičnjak, uspijeva da ostane toliko pribran i da svog protivnika makar na momenat uhvati za šake i spriječi dalje batinanje. Za to vrijeme, pored prolaze dva automobila i ne samo da niko ne izlazi iz njih, već uredno obilaze muškarca na zemlji.

U isto vrijeme, u tih 15 sekundi snimka, pored njih prolazi četiri-pet osoba, ali sve što upućuju čovjeku koji dobija batine je letimičan pogled, piše Telegraf.