BUKOVICA: Poginula djevojka (24), troje teško ozlijeđeno!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

60826065-prometna-nesrecaU teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim satima u Špišić Bukovici poginula je 24-godišnja djevojka, tri su osobe zadobile teške, a jedna lakše ozljede.

Jutros oko 5:30 sati u Špišić Bukovici dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula 24-godišnja djevojka, potvrdio je za Dnevnik.hr Josip Štajdohar iz PU virovitičko-podravske županije.

Tri su osobe u nesreći zadobile teške tjelesne ozljede, a jedna lakše. U automobilu je u vrijeme nesreće bilo šest osoba, četiri muškarca i dvije djevojke i svi su iz Bjelovara. Vozaču je izmjereno 1,07 promila alkohola u krvi.

Prometna nesreća se dogodila kada je 27-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka kroz Špišić Bukovicu, ulicom Bukovička cesta.

Uslijed neprilagođene brzine vozila i utjecaja alkohola te izlaska iz desnog zavoja vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu traku i sletio u putni jarak. Vozilo se kroz jarak nastavilo nekontrolirano kretati sve do udara u betonski most gdje je bilo odbačeno u zrak, a zatim ponovno palo na točkove gdje se i zaustavilo.

Prilikom nekontroliranog kretanja vozila došlo je do ispadanja dva putnika iz vozila.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja je smrtno stradala 24-godišnja putnica, a dvoje 19- godišnjih putnika zadobilo je teške tjelesne ozlijede. I 16-godišnja putnica zadobila je teške tjelesne ozlijede, dok je 27-godišnji vozač zadobio lakše. 21-godišnji suvozač ostao je neozlijeđen.

Ozlijeđeni putnici prevezeni su u bolnice u Zagreb i Viroviticu. Protiv vozača slijedi kaznena prijava.

dnevnik.hr