Burna reakcija Mesijevog oca: Ne vjerujte svemu što čujete ili pročitate

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Jorge Mesi (Messi), otac Lionela Mesija, imao je žestoku reakciju na društvenim mrežama nakon glasina o njegovom sinu. Leo (35) tek treba da odluči da li će produžiti ugovor sa PSG-om koji mu ističe na ljeto, a brojne špekulacije razljutile su njegovog oca.

Otac zvijezde PSG-a reagovao je na glasine prema kojima je Argentinac dobio ponudu od 600 miliona eura od Al-Hilala, ali i vijest da je Mesi danas demonstrativno napustio trening Parižana, nezadovoljan metodama rada trenera Christophe Galtiera.

Jorge Mesi je ove glasine okategorizirao kao “laži” i poručio svojim praticocima da ne vjeruju svemu što se pojavljuje o njegovom sinu.

Reakcija Mesijevog oca na društvenim mrežama - Avaz
Reakcija Mesijevog oca na društvenim mrežama. Printscreen

– Koliko dugo ćete lagati? Gdje su dokazi? Ah, sve je lažno, ok! Ne vjerujte im ništa! Više nećemo tolerisati laži kako bismo povećali broj njihovih pratilaca – napisao je Jorge Mesi u objavi na Instagramu.

Novinar Hadrien Grenier danas je objavio informaciju da je Mesi napustio trening PSG-a u utorak, jer je bio nezadovoljan vježbom koju je predložio trener Galtier, ali informacija nije potvrđena ni od jednog relevantnijeg izvora, dok istovremeno nešto pouzdaniji francuski mediji tvrde da je Mesi imao problema s aduktorom i da je zbog toga ranije okončao trening.

S obzirom da Mesi još nije potpisao produžetak ugovora sa pariskom ekipom, špekuliše se o njegovom eventualnom povratku u Barcelonu ili odlasku u MLS ligu, pa čak u Saudijsku Arabiju. 

Avaz