Cafe “Balgera”: Omiljeno mjesto Zeničana više od 20 godina (FOTO)

Balgera Zenica

Ugostiteljski objekat “Balgera” u zeničkom naselju Radakovo, na adresi Dobrovoljnih davalaca krvi 4c, više od 20 godina omiljeno je mjesto brojnih mještana prvenstveno ovog naselja, a potom i svih građana Zenice koji dolaze upravo u ovaj moderno uređeni objekat kako bi uživali u jutarnjem, podnevnom ili pak večernjem izlasku.

Balgera Zenica

Prije dvije godine, ovaj objekat u potpunosti je preuređen i renoviran, prateći svjetske trendove, a svojim enterijerom svkai put iznova oduševljava brojne posjetioce. Rezultat je to predanog rada nekoliko arhitekti, a koji su se potrudili da “Balgera” odiše posebnošću što su brojni posjetitelji uveliko prepoznali.

Osim vrhunske “Franck” kafe, u ponudi “Balgere” su i belgijski vafli, voćne salate, čoko musevi, uvijek svježi sendviči pekare “Zara”, a u ljetnom periodu i najbolji Ledo sladoled.

Balgera Zenica

Sve navedeno rezultat je da se u ovom jedinstvenom ugostiteljskom objektu često traži slobodno mjesto više, a zadovoljna lica brojnih posjetitelja najbolji su pokazatelji da u “Balgeri” uspijevaju odgovoriti svim zahtjevima modernog ugostiteljstva.

BALGERA ZENICA

Spoj dugogodišnjeg iskustva, ljubazno osoblje, pristupačne cijene i neprikosnoven ambijent garant su kako će “Balgera”, ugostiteljski objekt koji egzistira otprije rata, još dugo njegovati tradiciju pravog ugostiteljstva i biti omiljeno mjesto svih građana Zenice koji žele provesti ugodne trenutke za svaku priliku.

Zapratite ih na Facebooku KLIKOM OVDJE ili Instagramu KLIKOM OVDJE.

Prethodni članakJupić otkrio za 072info hoće li se pomjeriti policijski sat, otvoriti nargila barovi…
Sljedeći članakNogometaš se srušio na terenu i preminuo! Iza sebe ostavio trudnu suprugu i dijete