Cafe “Balgera”: Omiljeno mjesto Zeničana više od 20 godina (FOTO)

Balgera Zenica

Ugostiteljski objekat “Balgera” u zeničkom naselju Radakovo, na adresi Dobrovoljnih davalaca krvi 4c, više od 20 godina omiljeno je mjesto brojnih mještana prvenstveno ovog naselja, a potom i svih građana Zenice koji dolaze upravo u ovaj moderno uređeni objekat kako bi uživali u jutarnjem, podnevnom ili pak večernjem izlasku.

Balgera Zenica

Prije dvije godine, ovaj objekat u potpunosti je preuređen i renoviran, prateći svjetske trendove, a svojim enterijerom svkai put iznova oduševljava brojne posjetioce. Rezultat je to predanog rada nekoliko arhitekti, a koji su se potrudili da “Balgera” odiše posebnošću što su brojni posjetitelji uveliko prepoznali.

Osim vrhunske “Franck” kafe, u ponudi “Balgere” su i belgijski vafli, voćne salate, čoko musevi, uvijek svježi sendviči pekare “Zara”, a u ljetnom periodu i najbolji Ledo sladoled.

Balgera Zenica

Sve navedeno rezultat je da se u ovom jedinstvenom ugostiteljskom objektu često traži slobodno mjesto više, a zadovoljna lica brojnih posjetitelja najbolji su pokazatelji da u “Balgeri” uspijevaju odgovoriti svim zahtjevima modernog ugostiteljstva.

BALGERA ZENICA

Spoj dugogodišnjeg iskustva, ljubazno osoblje, pristupačne cijene i neprikosnoven ambijent garant su kako će “Balgera”, ugostiteljski objekt koji egzistira otprije rata, još dugo njegovati tradiciju pravog ugostiteljstva i biti omiljeno mjesto svih građana Zenice koji žele provesti ugodne trenutke za svaku priliku.

Zapratite ih na Facebooku KLIKOM OVDJE ili Instagramu KLIKOM OVDJE.