Portal 072info

CAFFE BAR „BASS“ Zenica: Novo osvježenje u gradu

CaffebarBASSZenica

Novoadaptirani ugostiteljski objekat Caffe bar „Bass“ koji se nalazi na adresi Londža br. 79 svim ljubiteljima lijepog druženja pruža prekrasan ambijent na čelu sa ljubaznim osobljem za opuštanje uz dnevnu kaficu ili noćnog izlaska uz ugodnu zabavu i pregršt pića po izuzetno povoljnim cijenama.

Kako su još na svečanom otvaranju ovog objekta istakli, svojim cijenjenim klijentima pružit će veliki broj novih sadržaja unutar moderno opremljenog objekta, kao i mnogo dobre zabave, iznenađenja i dobrih cijena.

Važno je naglasiti da su cijene u Caffe baru „Bass-u“ dosta pristupačne, te se tako cijene toplih napitaka kreću po veoma povoljnim cijenama, pa tako čaj i kafa iznose 1,00 KM, dok su capuchinno i topla čokolada skuplje za svega 0,50 pfeninga.

Cijene Kiseljaka kreću se od 1,00 do 1,50 KM, dok su cijene gaziranih sokova po cijeni od 2,00 KM.

Što se tiče alkoholnih pića, pive možete konzumirati po cijenama od 2,00 do 3,00 KM, žestoka pića su po cijeni od 2,00 do 4,00 KM i nekoliko vrsta vina po cijeni od 2,00 do 15,00 KM, s tim da vino od 0,75 l iznosi upravo 15,00 KM.

Mnogo je razloga da posjetite Caffe bar „Bass“ koji se nalazi na adresi Londža br.79. Dođite, te zajedno sa nama provedite lijepe trenutke uz ugodnu atmosferu i ljubazno osoblje.

Podijelite članak