Portal 072info

CAFFE BAR IR Vikend u znaku najbolje nargile u gradu, otvorenja novog modernog objekta i ljetne bašte! (FOTO)

Protekli vikend definitivno je protekao u znaku najbolje nargile u gradu, koju već duže vremena nudi Caffe bar “IR” koji se nalazi na Bulevaru kod Prve gimnazije.

Sinonim za najbolju nargilu u zeničkoj regiji tako je i ovog vikenda ugostio na stotine zadovoljnih posjetioca, koji su prepoznali kvalitet i ljubazno osoblje. Kažu, ambijent je to u kome je nemoguće ne opustiti se i gdje uživajući s društvom posjetioci zaboravljaju na svakodnevne probleme.

Novi i moderni objekat

Za Caffe bar “IR” protekla nedjelja bila je u znaku brojnih inovacija i svečanosti. Naime, na adresi Talića brdo na broju 11, u prostoru nekadašnjeg BM radija, otvoren je potpuno novi i moderni objekat Caffe bar “IR 1”, koji je oduševio sve one koji su posjetili moderno uređen enterijer.

Mjesto je to gdje brojni posjetioci mogu uživati u najkvalitetnijoj nargili AMY DELUXE, ali i u neodoljivom ambijentu koji će posjetioce odvesti u svijet čarolije i predivne atmosfere. Da je tako, uvjerili smo se prilikom naše posjete, gdje smo zatekli brojne oduševljene posjetioce koji su oduševljeni novootvorenim objektom.

Otvorenje ljetne bašte

Vlasnik se, ipak, nije zaustavio na tome. Poklonio je svojim posjetiocima i otvorenje ljetne bašte prostora kod Prve gimnazije. Krcata ljetna bašta tokom cijeloga dana i večeri najbolji je pokazatelj da je ovaj potez bio pravi pogodak.

Brojna zadovoljna lica posjetioca, u ugodnoj atmosferi uživali su s prijateljima u nargili i ostaloj osvježavajućoj ponudi Caffe bara “IR”.

Gužve ispred objekata

Gužve ispred oba objekta, kako u onom kod Prve gimnazije tako i ispred novootvorenog na Talića brdu, i pomama za slobodnim stolovima u ljetnim baštama najbolje svjedoči da su građani itekako prepoznali kvalitet zbog čega Caffe bar IR s pravom slovi za idealno mjesto za relaksaciju i vrhunsku nargilu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji Asmira Selimovića?!

Vikend u znaku dobre nargile, otvorenja novog objekta i ljetne bašte

Podijelite članak

Počitajte još

Caffe nargila bar IR: Uživajte u moderno uređenim ljetnim baštama (FOTO)

Redakcija

Caffe baru IR u Zenici potrebni radnici

072info

ZENICA: U nedjelju turnir u bilijaru, prijave u toku!

Redakcija