CAFFE & FOOD BAR FILM: Uz svirku ‘John Doe’ benda upriličeno izvlačenje dobitnika nagradne igre (FOTO)

CAFFE & FOOD BAR FILM: Uz svirku ‘John Doe’ benda upriličeno izvlačenje dobitnika nagradne igre (FOTO)

IMG_7495
Foto: Benjamin Hazic/072info

Kao što je javnosti od ranije poznato, atraktivni zenički Caffe & food bar 'Film' odlučio je svoje posjetioce nagraditi organizovanjem nagradne igre simboličnog naziva 'Ljetuj u Filmu i otputuj na more'.  Tako se 15. juna upriličilo prvo izvlačenje sretnog dobitnika, dok je sinoć organizovano izvlačenje imena drugog sretnog dobitnika koji će zahvaljujući 'Film-u' otputovati na more. Tako je sinoć večeru za dvije osobe osvojio Zlatan Hodžić, dok je večeru za četiri osobe osvojio Davorin Jonjić. Ipak, najsretniji gosti ovog zeničkog objekta Nikolina Škember i Dragan Rekanović sinoć su uistinu bili iznenađeni kada su saznali da upravo oni odlazi na sedmodnevni boravak u Neum, a cjelokupna večer zaokružena je i nastupom benda 'John Doe' koji su fascinirali sve prisutne.

anigiffilmZenički Caffe food & bar 'Film' svakako će nastojati i u narednom periodu svojim gostima obezbijediti vrhunski ambijent uz bogat izbor pića i hrane, a sve navedeno uz pažljivo odabrane cijene koje su prihvatljive za svakog gosta. Pored navedenog, zenički 'Film' za svoje posjetioce redovno organizuje razne svirke i događaje koji ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, a što će vas ponovo vratiti u ovaj objekat.

Vrhunski ambijent i pristupačna lokacija još jedan su od razloga da svoju dnevni ili večernji izlazak provedete upravo u 'Film-u' koji se nalazi odmah pored službenog ulaza u Bosansko narodno pozorište na adresi Masarykova 21. Valja istaći kako je Caffe food & bar 'Film' idealan i za poslovne sastanke a svim posjetiocima obezbijedili su i besplatan WI-FI. Podsjećamo kako je ovaj zenički objekat do sada pomogao velikom broju humanitarnih akcija, stoga ne treba čuditi zašto Zeničani ovaj objekat smatraju brojem jedan u gradu.

Isuviše je razloga da svaku priliku provedete u Film-u, a možete im se pridružiti i na Facebook stranici klikom ovdje. Vidimo se u Film-u.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica