Call of Duty Warzone mogao bi se preseliti u džunglu

season two cinematic trailer call of duty black ops cold war warzone 0 56 screenshot

Nedavno je Call of Duty: Warzone dobio svoju prvu novu mapu zvanu Rebirth Island. Bila je to manja mapa koja je zamišljena kao nadopuna postojećem Verdansku, a ne njegova zamjena.

Igrači zato sumnjaju da uskoro stiže prava promjena ploče, a neki se nadaju da će Verdansk zamijeniti šumsko zelenilo Laosa.

Naime, jučer je objavljena najava druge sezone za Black Ops Cold War, a time i za Warzone. U prvom redu je potvrđen dolazak novih operatora među kojima je i Frank Woods koji je na misiji spašavanja Russella Adlera. Cijela misija se odvija u šumama Laosa, a upravo bi to mogla biti nova lokacija i za Warzone.

Nema još službene naznake da će se Warzone preseliti na novu mapu povodom svog prvog rođendana, no sve su češće sugestije da će originalni Verdansk uskoro postati epicentar zombi apokalipse. Doduše, teško je sve to popratiti jer se Warzone tematski nalazi između više različitih Call of Dutyja te spaja Modern Warfare i Black Ops u jedan univerzum gdje je sve teže razaznati “ko tu pije, a ko plaća”.

U bilo kojem slučaju, druga sezona Cold Wara počinje 25. februara pa ćemo tada biti pametniji oko budućnosti Warzonea.