ČAROBNO: Na leđima nosi supruga bez obje noge

ČAROBNO: Na leđima nosi supruga bez obje noge

130827150.1_mn

Ono što je u posljednjih nekoliko dana osvojilo Facebook jeste fotografija na kojoj je prikazana Kelly Cottle kako na leđima nosi svog supruga, i to bivšeg američkog marinca koji je na ratištu u Afganistanu ostao bez obje noge, te tako proširila svoje vidike i van Facebook-a, te se uvukla u srca mnogih. 

Momak sa fotografije, Jesse Cottle je prije tri godine izgubio obje noge dok je pokušavao demontirati eksplozivnu napravu u Afganistanu, gdje je na ratištu proveo neko vrijeme. 

Ipak, ljubav među njima je toliko jaka da na kraju, njegov invaliditet lijepoj djevojci sa fotografije, njegovoj supruzi nije predstavljao nikakav problem, tek čak šta više njihova ljubav je tek tada postala sve jača. Kako kažu, zanimljivo je to da su se upoznali dok se on oporavljao u San Diegu, a u tom periodu ona se takmičila na jednom prvenstvu u plivanju, te su se vjenčali godinu dana kasnije. 

“Zaintrigirao me je kada smo se upoznali, bio je drugačiji. Ne zato što nije imao noge nego zbog njegove osobnosti”, ispričala je lijepa Kelly. Ova fotografija, zbog koje su mnogi sami sebe bacili u razmišljanje uslikana je nedavno kada su išli u posjetu njenoj porodici u Idahou. 

“Snimali smo porodične fotografije i fotografkinja Sarah Ledford je predložila da uđemo u vodu. Rekla sam mu da skine proteze i smjesti se na moja leđa jer tako obično šetamo kada smo na plaži. Za nas je to sasvim normalno”, rekla je Kelly. 

“Svi su se zaljubili u ovaj par čiji život je tako inspirativan”, dodala je Ledford.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica