Ceca pravi bazen u podzemnom dijelu svoje kuće?

Ceca pravi bazen u podzemnom dijelu svoje kuće?

Pjevačica Ceca Ražnatović navodno se sprema da preuredi svoj dom potpuno, a jedna od novina biće i bazen u podzemnom delu kuće. Kako saznaje “Alo!”, folk zvijezda će pored bazena imati i džakuzi, koji se prema pisanju ovog dnevnog lista pravi samo za nju.

– Ceca već neko vrijeme razmišlja o tome da preuredi pojedine dijelove kuće na Dedinju i konačno je odlučila šta joj nedostaje. Pojedine prostorije će okrečiti i promijeniti namještaj, ali to nije sve što planira. Oduvijek je želela da u svom domu ima bazen u kojem će moći da se kupa kad god poželi, bez obzira na to da li je ljeto ili zima. Vodeći se time, došla je ideju da u podzemnom delu vile napravi bazen u kojem će uživati sa porodicom – rekao je za ovaj dnevni list izvor blizak pjevačici i objasnio da postoji dosta ideja koja će da sprovede u djelo.

– Ceca voli da ulaže u svoju kuću, najviše zbog svoje djece, ali i zato što najviše vremena provodi tamo. Tako će na istom spratu gdje će biti sagrađen bazen postaviti i veliki džakuzi, koji se pravi specijalno za nju. Njena dijeca su oduševljena idejom da će imati bazen unutar kuće, a podržali su i mamu u ideji da postavi džakuzi jer će tako moći da se opusti i odmori od svih poslovnih obaveza. Ona je angažovala ljude za preuređenje velelepne vile na Dedinju, a radovi su već uveliko počeli – naveo je ovaj neimenovani sagovornik.

Svetlana Ceca Ražnatović nije bila dostupna za komentar kako bi potvrdila ove navode.

Alo.rs

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica