Čeda Jovanović progovorio o borbi sa koronom: Jedna noć je bila posebno strašna…

Screenshot 3 809
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Čedomir Jovanović, Lider LDP, izašao je iz bolnice u kojoj je boravio zbog koronavirusa.

Njegovo zdravstveno stanje pratili su i brojni fanovi i u Bosni i Hercegovini, a Čedo je podijelio svoje iskustvo sa ovim opasnim virusom.

“Živ sam zahvaljujući lekarima, njihovom znanju, obrazovanju i terapiji koju su primenili. Mene je ovo što se desilo razbilo, izgubio sam kilograme, nisam mogao glavu da podignem sa jastuka…Nešto još gore od te bolesti je osećaj koji stičete kada se suočite sa iskustvom neke vrste griže savesti jer ste porodicu i prijatelje ugrozili, onda kad ne možete da im pomognete”, rekao je Jovanović, u uključenju na TV Prva.

ČITAJ JOŠ:  U Zenici porođene dvije kovid pozitivne pacijentice, majke i bebe su dobro

Jovanović je naglasio da svi moramo biti odgovorni i prema sebi i prema drugima i da zaštitna maska koju moramo da nosimo čuva i nas i druge.

Porodica Jovanović - undefined
Foto: Instagram: Porodica Jovanović

“Pojeo bih ovu masku, ali ona čuva mene i ljude oko mene…Kada vidite taj svet oko sebe, kada vidite lekare, svo osoblje u bolnicama koje daje svoj maksimum, kako se bore…320 ljudi je došlo tokom jedne noći na Infektivnu, to je strašno”, nastavio je Jovanović i dodao:

ČITAJ JOŠ:  U Zenici porođene dvije kovid pozitivne pacijentice, majke i bebe su dobro

Uglavnom su to mladi ljudi, ja sam u jednom trenutku bio najstariji na odeljenju. Kada sam izašao čuo sam da je umro dečko 1994. godište, to je strašno”,  opisao je svoje iskustvo Jovanović.

Odgovarajući na pitanje da li zna kako i gdje se zarazio, lider LDP je rekao da to sa sigurnošću ne može da kaže.

“Danima sam bio okružen ljudima koji su se javljali kasnije sa nekim od simptoma. Nas šestoro živi zajedno, mi smo dinamična porodica. Na sreću, nikom od nije bilo ništa. U stranci nije bilo slučajeva, vodili smo računa, držali distancu…ispostavilo se da smo sačuvali generaciju naših roditelja, ali da smo ugrozili nas”, rekao je Jovanović za TV Prva i apelirao na sve da poštuju mjere i budu odgovorni.

ČITAJ JOŠ:  U Zenici porođene dvije kovid pozitivne pacijentice, majke i bebe su dobro
GODISNJICA
MARKETING