ČELIK JUNIOR: Spremni smo za Italiju i “njihov” rukomet

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Prenosimo vam najavu turnira u Italiji preuzetog sa oficijelnog sajta škole rukometa “Čelik Junior”:

Naša škola rukometa koja zaista ima divan način funkcionisanja gdje se sve radi uz dogovor i saglasnost svih svakodnevno bilježi nove uspjehe na svim poljima i u svim segemntima.

Nikada nije dovoljno novih iskustava, upoznavanja različitih kultura i naroda, jezika i jednostavno boravka u novom okruženju gdje naprosto odmorite od vaše svakodnevnice. To mi upravo pružamo našim polaznicima. Imali ste priliku čitati o našoj turneju koja je već uveliko započela i pred nama je novi daleki put, a ovoga puta naša krajnja stanica je Sjever Italije. Grad u blizini Milana, poznat pod imenom Lenno koji je smješten na jezeru i većoj nadmorskoj visini naš je domaćin na velikom turniru gdje će naša škola braniti boje Bosne i Hercegovine, pa onda našeg grada.

Divno je biti dijelom ove priče, dijelom Europske turneje gdje su naši polanici upoznali na stotine novih prijatelja, a također zabilježili odlične rezultate što je rezultovalo pozivima na još mnoštvo turnira. Mi jednostavno nismo u mogučnosti uzeti učešće na svim turnirima, ali se trudimo da svako drugi mjesec polaznicima pružimo jedno od većih takmičenja u Europi. Poslije Italije imamo pozive na turnire u Slovačku, Mađarsku, Estoniju, Hrvatsku, Srbiju, a koja će naša iduća destinacija biti saznat ćete kada se vratimo sa našeg pohoda na Italiju. Donijet ćemo nagradu za naš trud, ali i mnoštvo drugih poziva, u što smo uvjereni.

POZDRAV OD ONIH KOJI ZNAJU I VOLE RUKOMET!

(celikjunior.org)