Portal 072info

ČELIK JUNIOR: Za samo četiri dana, stotinu članova!

Škola rukometa ”Čelik Junior”, a koja sa sobom nosi vrlo pozitivnu sportsku priču, a što se u ”čeličnom grad” smatra skoro pa nemogućim, prije četiri dana otpočela je sa programom članstva.

Ova rukometna škola, predvođena uspješnim ljudima, u zadnje vrijeme bila je nosilac ogromnih i na opću radost uspješno realizovanih projekata. Po završetku velikog međunarodnog turnira, koji je u gradu Zenica okupio preko šest stotina rukometaša iz tri zemlje, Uprava škole rukometa ”Čelik Junior” je održala jedan od svojih redovnih sastanaka, te se odlučila na pokretanje programa članstva. Kako kažu, bili su uvjereni da će program biti uspješan, ali i njihova očekivanja su premašena.

”Odmah po završetku turnira, u ponedjeljak 16. januara, održan je sastanak Upravnog odbora naše škole rukometa, a koji je uradio rezime protekle godine koja je za nas, u okolnostima kakve jesu, bila vrlo uspješna. Uradili smo mnogo stvari, osigurali sredstva za nesmetano takmičenje u zvaničnim ligama BiH sa čak četiri selekcije, osigurali trenažni proces, učestvovali i bili uspješni na međunarodnim takmičenjima širom Europe, pokrenuli ženski rukomet u gradu, te smo napravili detaljan plan rada za tekuću godinu. Došli smo i na ideju pokretanja programa članstva, a budući da su mnogi prepoznali našu pozitivnu priču, nismo sumnjali u uspješnost istog. Međutim, iako smo stalno optimisti i idemo ka cilju više, ovoga puta smo i mi bili iznenađeni odzivom, pa smo tako u samo četiri dana postali bogatiji za stotinu novih članova.” – kazao je Mujaković Asmir, generalni sekretar ”Čelik Junior-a”

Uz pritupačnu cijenu godišnje članske kartice, mnoge beneficije

”Kada je u pitanju cijena godišnje članske kartice, ona iznosi vrlo popularnih 10 KM. Beneficije koje pak sa sobom nosi su mnoge. Naime, razgovarali smo o tome šta ponuditi tim ljudima koji bi kupovinom članskih kartica podržali naš rad, te došli na ideju da osim besplatnog ulaza na sve utakmice, kako seniorske selekcije, tako i omladinskog pogona, članovima, a u saradnji sa našim sponzorima, ponudimo i razne popuste. Budući da je taj segment članstva još u radnoj verziji, moći ćemo Vam nešto više kazati po okončanju dogovora sa našim sponzorima, a to će biti vrlo brzo.” – dodao je generalni sekretar ”Čelik Junior-a”

On-line zahtjev za članstvo u školi rukometa ”Čelik Junior” je već dostupan, a članovima mogu postati apsolutno svi, kako u BiH, tako i u inozemstvu.

Više informacija možete potražiti na zvaničnoj facebook stranici škole rukometa ”Čelik Junior”.

Podijelite članak