Portal 072info

Čelik konačno kompletan

RK CELIK

Sinoć su rukometaši ,,Čelika” nakon dužeg vremena u Gradskoj areni održali trening u kompletnom sastavu. Povrijeđeni Davor Kadić, Mirza Hurem i Mirza Dervenčić, sa još vidnim i nezaliječenim povredama trenirali su sa ostalim igračima i danas (petak) putuju u Gradačac, gdje u 19.00 sati igaju važnu utakmicu sa domaćim RK ,,Gradačcem”.

“Lijepo je ponovo vidjeti čitavu ekipu na okupu. Trening je bio sjajan! Raspoloženje se ponovo vratilo u ekipu.  Imamo tim i za odbranu i za napad. Bez obzira štonas u Gračanici dočekuje žestok protivnik i ,,pakao” – mi ćemo se maksimalno boriti i, nadam se, kući sevratiti sa bodovima” – kaže trener ,,Čelika” Zdenko Antović.

Na put u Gradačac putuju: Aldin Begagić, Davor KadIć, Eduard Martić, Mirza Hurem, Milan Duvnjak, Mirza Dervenčić, Milan Ivančev, Edvin Begović, Boško Jolović, Dragan Starčević, Enes Sirčo, Nermin Bašić, te četiri mlada igrača–juniora.

Predsjednik Kluba Pane Škrbić je održao ,,zatvoreni” sastanak sa igačima, gdje je dogovoreno da ,,Čelik” žestoko ide na ostvarivanje ovogodišnjih ciljeva: vrh Premijer lige BiH, finale  Kupa i plasman u evropska takmičenja.

Poželimo sreću našim rukometašima protiv RK ,,Gradačca” i u narednim utakmicama!

 

Podijelite članak