Portal 072info

Čelik protiv Drine bez četiri prvotimca

Nogometaši Čelika u posljednju ovogodišnju prvenstvenu utakmicu, koja se igra sutra, 5.decembra, sa Drinom u Zvorniku, ulazi bez četvorice standardnih igrača.

Jučer je zbog povrede trening napustio Anel Dedić, strijelac pobjedonosnog pogotka u subotnjem meču protiv Olimpica. Ova povreda malo je pomutila atmosferu u ekipi, jer je donijela novu brigu članovima stručnog štaba Čelika.

  – Anel Dedić je otpao iz kombinacija za utakmicu protiv Drine u Zvorniku, a ako znamo da neće biti ranije povrijeđenog Semira Pezera i da zbog kartona pravo nastupa nemaju Fenan Salčinović i Vernes Selimović, onda nam je briga kako ukomponovati ekipu. Mi nemamo mnogo igrača na raspolaganju i zato ćemo priliku dati mlađima da se pokažu i dokažu. Želja nam je sezonu okončati pobjedom i spremiti se na miran zimski san do početka priprema za nastavak sezone – kaže trener Elvedin Beganović.

Na utakmici u Zvorniku Čelik bi mogao nastupiti u sastavu Adilović, Kojić, Kazazić, Jusić, Bureković, Čolić, Grahovac, Bajraktarević, Heco, Marin Popović i Karić.

Fena

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box