Portal 072info

Čelik protiv Zrinjskog u novim dresovima HAAD-a

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nogometaši Čelika u subotu na Bilinom polju igraju derbi 19.kola Premijer lige protiv Zrinjskog iz Mostara. Aktuelni lider i prvak naše zemlje sigurno je veliki mamac i za publiku, a očekuje se više od 10.000 navijača na stadionu u Zenici. U klubu s Bilinog polja u posljednje vrijeme dešavaju se pretežno samo pozitivne stvari, tako da je klub usvajanjem novog Statuta krenuo ka boljim danima.

Navijači crno-crveni, koji se nakon skoro tri godine vraćaju na južnu tribinu poslije bojkota u subotu će moći vidjeti svoje ljubimce na terenu u najnovijim dresovima. Iako se potezalo pitanje oko dresova i koja će marka biti, za Sportzdk.ba predsjednik kluba Selvedin Šatorović potvrdio je da će u subotu Čelik igrati u dresovima Adnana Hajrulahovića “HAAD-a”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Istina bilo je nekih nedoumica, pa smo u nekim utakmicama nosili i druge dresove u ovim pripremama, ali sa sigurnošću vam mogu kazati da će naši igrači u subotu na Bilino polje istrčati u najnovijim dresovima HAAD-a, koji će biti specijalno dizajnirani za ovu utakmicu i nastavak sezone. U dresovima našeg modnog kreatora igrat ćemo do kraja sezone, nije bilo mnogo vremena da nešto improvizujemo, oni su nas snabdjeli maksimalnim kapacitetima, tako da nije bilo potrebe sada šta mijenjati. Na kraju sezone vidjet ćemo, hoće li se potpisivati ugovor ili će se klub okrenuti drugim markama, jer mi težimo da idemo prema naprijed i da ne zaostajemo za najvećim klubovima u našoj zemlji”, kazao je za portal sportzdk.ba Šatorović.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME