Čelik sutra mora pobijediti Mladost

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Nogometaši Čelika sutra će u okviru 5. kola Lige za opstanak Premijer lige BiH na Bilinom polju dočekati ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Jasmin Đidić, pomoćni trener NK Čelik, kazao je kako u svlačionici vlada dobra atmosfera.

“Mi smo ekipa koja se mora grčevito boriti za svaki naš bod. Mladost je nezgodna ekipa, ali mi moramo dati sve od sebe kako bismo došli do pobjede. Mi se svakako maksimalno pripremamo za tu utakmicu, a danas imamo još jedan trening koji trebamo odraditi”, poručio je Đidić.

Čelik će protiv Mladosti nastupiti bez Josipa Šantića koji će utakmicu propustiti zbog dobijenog kartona, a u tim se vraća oporavljeni Tony Livančić.

“Očekujem tri boda. Nadam se tome, jer ne smijemo dozvoliti grešku. Nema podcjenjivanja i trebamo maksimalno ozbiljno shvatiti ovu utakmicu, tako da pobjeda je imperativ”, kazao je nogometaš Tin Karamatić.

Utakmica sa ekipom Mladosti je od iznimne važnosti za ekipu sa Bilinog polja, jer bi pobjeda bila korak bliže opstanku u ligi.

Susret između Čelika i Mladosti igra se sutra na Bilinom polju sa početkom u 18:00 sati uz direktan prenos putem Moja TV BH Telecoma.

Zenit.ba