Čelik trenira na Kamberovića polju: Traži se ekipa koja će “glumiti” Slobodu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Nogometaši Čelika nakon remija protiv Sarajeva i osvojenih 12 bodova u osam kola Premijer lige BiH dobili su tri slobodna dana od šefa struke Adnana Örneka. Turski stručnjak je otputovao za Tursku radih privatnih obaveza, ali će danas već biti na treningu Zeničana.

U narednom kolu crno-crveni će gostovati na Tušnju, kod ekipe Slobode, gdje će pokušati nastaviti niz od pet utakmica bez poraza. Do utakmice u Tuzli, ekipa će se pripremati u Zenici, a treninge će radi čuvanja terena za reprezentaciju, odrađivati na Kamberovića polju.

Ljudi iz kluba su u potrazi za rivalom, koji bi ovog vikenda “glumio” Slobodu, međutim veoma je teško naći protivnika, budući da je u nedjelju redovno kolo u 1.ligi FBiH. Ako ne pronađu protivnika, Zeničani će napraviti internu utakmicu. Reprezentativna pauza dobro je došla Zeničanima, budući da imaju dosta problema s povrijeđenim i rovitim igračima.

Protiv Sarajeva, treći žuti karton su dobili Dino Bevab i Aldin Šišić, tako da će u Tuzli na njihovim mjestima vjerovatno zaigrati Mahir Mehić i Vladimir Grahovac.

Sportzdk.ba