O čemu žene lažu da bi zadivile muškarce

O čemu žene lažu da bi zadivile muškarce

women_lies

U početku veze ili upoznavanja sa novom osobom, svako je spreman na male laži. Žene pogotovo, žene su spremne na sve. Ponekad zaista nesvjesno ne bira riječi i na taj način padne prilikom osvajanja muškarca. Poneke laži mogu ugroziti samu ženu i odmoći joj u osvajanju muškarca.

Prije svega ne folirajte se i ne pravite se glupim ako to niste. Nikad nemojte potcjenjivati svoju inteligenciju i davati do znanja da ste slabe i bespomoćne, da zavisite od muškarca. Ukoliko on želi pored sebe takvu ženu koja žali samu sebe onda zaista nije za vas. U startu mu dajte do znanja da ste i mudre i inteligentne i da vas takve treba voljeti.

Nikad ne zavodite muškarce sa jeftinim i provokativnim stilom oblačenja. Svaki muškarac voli vidjeti ponekad provokativno obučenu djevojku ali u granicama. Ukoliko to stalno radite i stalno se pokazujte dajete do znanja da ste samo za sex. Ponekad neke stvari sačuvajte samo za njega i vaše posebne prilike.

Uvijek imajte u vidu da ste dame, uvijek i svugdje. Naravno nemojte ni pretjerivati, budite ljubazne, poštujte muškarca i njegovo mišljenje, ali ne psujte i ne ponašajte se bahato, zapamtite da ste žena, dama.

Nikad nemojte da se posvetite samo partneru, većina žena pri pronalasku partnera zaboravi na stare prijatelje. Jednostavno se odluči na izolaciju od svih jer smatra da joj je samo on dovoljan i potreban. Žene tada nisu svjesne da povređuju drage ljude koji su uvijek bili uz njih i ne žele da shvate da ni njima nije prijatno jer samo partnera imaju u svojoj blizini. Odvajanje od prijatelja nikako neće pomoći da ta veza uspije, štaviše prije ili kasnije desit će se samo obrnuto a onda se zapitajte da li će vaši stari prijatelji biti tu za vas.

Nemojte da glumite ljubav prema stvarima koje vaš partner voli. Normalno je da neke stvari oboje volite ali isto tako i da ne volite. Dajte mu do znanja da mora da poštuje vas i vaš ukus. Nemojte se lagati da bi njemu udovoljile.

I za sami kraj nikad nemojte izgubiti sebe, budite ono što jeste. Ne mjenjajte se zbog nekoga, vjerujte u sebe i svoje snove. Ukoliko se odlučite na promjene neka je to zbog vas samih a ne zbog drugih. Ukoliko partner od vas zahtjeva promjene, zasigurno ima nešto i na njemu što se vama ne sviđa, pa ili se mjenjajte oboje ili niti jedno. Žena nije ni svjesna da ukoliko robuje zbog njegovih potreba, gubi samu sebe zbog nekoga ko sigurno nije vrijedan jer vas ne cjeni i ne voli onakve kakve ste.

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS