Portal 072info

CEO konferencija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici

Ako želite čuti uspješne poduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na ovogodišnjoj CEO konferenciji u Zenici.

CEO konferencija mijenja viziju i pogled na budućnost, baca na vrh samopouzdanja i gotovo u cjelosti mijenja stavove svojih učesnika po pitanju dostizanja vlastitog uspjeha.

Nakon tri uspješno organizovane CEO konferencije u Sarajevu, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu je u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Zenici, u aprilu 2014. godine organizovao prvu CEO konferenciju u Zenici, koja je već sada postala prepoznatljivo mjesto susreta mladih. Kroz ovaj period, uspostavljena je komunikacija učesnika sa uspješnim, mladim ljudima, koji su kroz svoj životni put pomjerali granice i postajali uzori mladima.

Mr. sc. Dženan Kulović,direktor kancelarije za razvoj karijera i kompetencija Ekonomskog fakulteta UNZE, smatra da je vrlo važno da se mladi oslone na svoje ideje, potencijale i da sva znanja koja imaju usmjere na ostvarivanje sopstvene ideje.

CEO konferencija, će osim u Zenici, biti održana u i u Mostaru, Tuzli, Banja Luci, Sarajevu, te glavnim gradovima Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

Svi koji odluče biti učesnici ovogodišnje CEO konferencije u Zenici, koja će biti održana 17. oktobra 2015. godine, imat će priliku osjetiti energiju motivirajućih govora nekih od 8 govornika koji će sa njima podijeliti svoje životne i karijerne priče.

Pored konferencijskog dijela najavljuje se i panel diskusija Foruma o zapošljavanju mladih (YEF).

Prijave za ovogodišnju CEO konferenciju u Zenici su otvorene, a prijaviti se možete na zvaničnoj web stranici www.ceokonferencija.com,  gdje su dostupne i dodatne informacije o ovogodišnjim konferencijama.

Podijelite članak
Holler Box