Portal 072info

Četiri načina da potpuno očarate muškarca

Uspjeli ste da mu privući pažnju, sada je vrijeme i da ga zavedete.

Pazite na svoje dostojanstvo

Samo zato što je on prezgodan i uspješan, i što vas je pozvao na sastanak i častio vas pićem ili vam na bilo koji drugi način dao do znanja da mu se sviđate ne znači da momentalno treba zaboraviti na svoje dostojanstvo i učiniti sve što on od vas očekuje. Postavite svoje granice i dajte mu do znanja kakav ste tip žene. Ako želi ozbiljnu vezu, itekako će to cijeniti, piše “Ženski kutak“.

Budite samo svoji

Ako u startu krenete glumite da ste nešto što niste, vezu unaprijed osuđujete na propast. Samo je pitanje vremena kada će vaši stavovi, navike i obrasci ponašanja isplivati ​​na površinu pa zaista nema potrebe da ih prikrivate. Budite prirodni, spontani i dosljedni sebi, takvi ćete mu se najviše svidjeti.

Dajte mu prostora

Važno je da se od samog početka naviknuti da ne gušite jedno drugo ljubomornim ispadima, sumnjičavim pitanjima i provokacijama. Budite na oprezu kada su druge žene u pitanju, ali nemojte zaboraviti da niste vezani pupčanom vrpcom i da ne morate zajedno provesti baš svaki slobodan trenutak. Sve dok ne iznevjeri vaše povjerenje nemate nikakvog razloga za brigu.

Pokažite otvoreno svoje kvalitete

Davno su prošla vremena kada su frajeri padali na žene koje su spremne da im se potčine i gledaju ih kao božanstvo. Frajeri s kojima biste rado bili u ozbiljnoj vezi vole snažne i samosvjesne žene, obrazovane, inteligentne i sposobne. Sve ono što znate i za što se sposobni može samo da vam ide u prilog, zato se ne ustručavajte pokazati svoje kvalitete. Očarajte ga svim raspoloživim atributima i dajte mu do znanja da vrijedite mnogo.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box