Portal 072info

Četiri najbolje domaćice u horoskopu: Pored njih nećete ostati ni gladni, ni žedni!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ribe će za pola sata napraviti kolač i poslužiti kafu, domaću naravno…

Na trpezi ovih horoskopskih znakova uvijek ima svega. Da li ste među njima?

Lav

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Kao kralj životinja, on caruje i u svom domu. Lavovi su divni roditelji koji imaju fantastičnu vezu sa svojom djecom. Pravedni i jaki, oni pružaju sjajan primjer kako bi trebalo da se ponaša. Umiju da pružaju podršku i daju dobar savjet i uvijek su okruženi brojnim prijateljima. Pošto uživaju u društvu, kuća im je često puna gostiju, koji se uvijek sjajno provode. Kada dolazite kod Lava u kuću, slobodno možete da izostavite kafu i slatkiše, ali nikako ne smete doći bez pića. Preferiraju dobro staro vino ili domaću rakiju.

Bik

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako u komšiluku imate luksuznu vilu sa raskošnim dvorištem u kojem se često priređuju zabave, budite sigurni da tu živi bar jedan Bik. Moglo bi se pretpostaviti i da je Veliki Getsbi bio rođen u ovom znaku zodijaka. Bikovi uvijek drže svoju porodicu na okupu, a kuća im je obično luksuzno opremljena i sa mnogo detalja. Kada slave rođendan, krštenje ili slavu nikada ne štede, i neće im biti teško ni da pozajme novac kako bi proslava bila pompezna i bogata. Na njihovoj trpezi uvijek ima svega, ali pošto više uživaju u priči i pjesmi, oni obično organizuju da cijelo slavlje neko drugi spremi umjesto njih, a oni se pobrinu za dobru atmosferu.

Škorpija

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vole svoje odabrano malo društvo i uvijek će ga rado ugostiti. Oni su uvijek centar pažnje na okupljanjima, ali ne bez razloga! Njihov posao koji uvijek odlično obave je dobro raspoloženje i pametna organizacija, pa zato nije ni čudo što ih ljudi toliko uzdižu na tron. Groze se tradicinalnih proslava i uvijek radije potežu alternativu, kojoj naravno daju i svoj pečat. Kod Škorpija u kući je kao kod Dionisa, vina uvijek ima, pogotovo crnog. Ovog domaćina ćete smrtno uvrediti ukoliko ne popijete sa njim piće. Makar to bio i običan liker!

Ribe

Nasuprot Škorpija, Ribe uživaju u tradicionalnom duhu i često su pobožne. Rođeni u ovom znaku umiju da budu pomalo pasivni, ali ipak uživaju u planiraju i organizaciji rođendana i praznika. Slava se u njihovoj kući obavezno poštuje sa svim običajima, a gosti su uvijek dobro došli. Sa njihovih vrata niko neće biti vraćen, čak iako nisu planirali da ih neko posjeti. Za pola sata napraviće kolač i poslužiti kafu. Domaću, naravno. Ribe neće propustiti priliku da naprave zimnicu ili ispeku rakiju. Naprotiv, uživaće u tome! A svoje drage goste će sa ponosom poslužiti slatkim od dunja ili trešanja koje su sami spremili.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME