Portal 072info

Četiri najveća skandala slavnih koji su obilježili 2016. godinu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2016. godinu pamtićemo po incidentima zvijezda o kojima se danima pričalo i pisalo. Za neke od njih se čak ispostavilo da su nasilni, što je šokiralo čitav svijet.

Kim Kardašijan opljačkana u Parizu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Godinama je bezbrižno objavljivala selfije na društvenim mrežama, a onda se odjednom našla usred situacije nalik filmskom scenariju. Kim je sa svojim sestrama došla u Pariz na reviju. Dok su se ostali zabavljali u noćnom klubu, Kim je ostala u luksuznom apartmanu u centru Pariza. Oko 3 sata ujutro, 3. oktobra, u Kiminu sobu upalo je petoro maskiranih muškaraca. Uperili su joj pištolj u glavu, zavezali je a zatim su je odveli u kupatilo i stavili je u kadu. Razbojnici su joj ukrali skupocjen nakit i dva mobilna telefona. Počinitelje policija još uvijek nije pronašla. U to vrijeme, njen suprug pjevač Kanje Vest na koncertu saznaje šta se dogodilo i prekida ga. Kim se vraća u Ameriku i povlači se s društvenih mreža. Naime, ona je nakon toga tražila i stručnu pomoć, jer je ovo bila velika trauma za nju.

Goli Orlando Blum vozi Keti Peri

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Glumac i pjevačica nisu se od paparaca mogli sakriti ni na odmoru u Italiji. Fotografi su tako uhvatili i trenutak kada je, iz nekog razloga, Blum iz nekog razloga odlučio da skine kupaći i provozi Keti na dasci za surfovanje. Obožavateljke glumca su za fotkama poludile, ali im je smetala činjenica da su slike izašle u cenzurisanom izdanju. Ali ipak, maštu im je zagolicala sjenka koja se jasno vidi na Orlandovoj nozi. Po njoj, mnogi su zaključili da je zvijezda “Pirata sa Kariba” obdarena, a fotke su pokrenule lavinu šala na društvenim mrežama koje su trajale danima. Holivudski miljenici su zlostavljači? Iako je godina bila puna slavnih prekida i razvoda, dva su najviše odjeknula u javnosti.

Bred Pit htio da pretuče Medoksa

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Glumci Bred Pit i Anđelina Džoli bili su u vezi 10 godina, a u braku dve. Anđelina je iznenada predala papire za razvod sredinom septembra pa je odmah prešla na borbu za starateljstvo. Bred se iselio iz zajedničke kuće, ali i Anđelina. Nekoliko dana nakon što je svijet šokirala vijest da se najslavniji holivudski par razvodi, otkriveno je da je protiv Breda pokrenuta istraga zbog zlostavljanja svoje djece. U javnost je procurilo da se Bred, navodno, nedjelju dana pred razvod napio tokom leta u privatnom avioonu, na kojem je bila cijela porodica. Navodno je podivljao i vikao na sina Medoksa, a neko od svjedoka je tvrdio da je na njega namjeravao i dići ruku. Taj incident je, pisali su neki mediji, navodno bio i razlog zbog kojeg je Anđelina odlučila da ostavi Breda.

Džoni Dep gađao telefonom Amber Herd

Kada se saznalo da je Amber Herd u maju predala papire za razvod nakon 15 mjeseci braka sa glumcem Džonijem Depom, niko nije ni slutio šta će uslijediti u idućim danima. Glumica i manekenka optužila je Depa za bračno nasilje. U javnosti je osvanula s masnicom na oku i tvrdila je da joj je Džoni u lice bacio mobilni telefon usred žestoke svađe. Navodno ju je glumac pokušao i ugušiti jastukom. Amber je objavila i snimak na kojoj Džoni pije vino i urla. U Depovu odbranu stale su njegove bivše djevojke i njegove kolege, a Amber se u javnosti aktivirala kao borac za prava zlostavljanih žena. Sada se u medijima provlače po razvodu koji nikako da se razrješi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

nezavisne.com


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME