AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Vrlo je važno da radite na svojoj ljubavnoj vezi iz dana u dan. To je vjerovatno jedini način da spriječite krizu u odnosu sa partnerom, a ako do nje ipak dođe provjerite da li ste vi suštinski srećan par.

Ovo su rituali koje srećni parovi rade zajedno.

U krevet zajedno

Ako vam je cilj da sa partnerom izgradite duboku vezu, bilo bi dobro da budete na istom mjestu, u isto vrijeme. Poboljšaćete odnos, odlaskom u krevet u isto vrijeme, svako veče, iz čega će se “roditi” više komunikacije, ali i poboljšanje seksualnog života.

Govorite iz srca

Kada smo umorni nakon mnogo sati posla, jedino što želimo je da legnemo i zaspimo što prije. Izgubili smo naviku da kažemo jedno drugom da smo zabrinuti, da razgovaramo o snovima, ciljevima, osjećanjima…

Umjesto da se žalite zbog svojih kolega na poslu ili lošeg vremena, pitajte partnera dok ležite zajedno u krevetu o njegovim omiljenim težnjama iz djetinjstva, iskustvima i podjelite ista sa njim.

Uvijek radite na novim vidovima opuštanja

Najbolji način da se opustite je seks, međutim, pokušajte nešto drugačije. Predložite partneru da mu izmasirate stopala, glavu ili prste – tako ćete u isto vrijeme pokazati nježnost i probuditi međusobna osjećanja.

Poljubac pred spavanje – obavezno!

Bez obzira na to da li idete na spavanje srećni, mirni, strastveni ili ljuti jedni na druge, nemojte zanemariti mogućnost da zagrlite ili poljubite partnera prije spavanja. Ovim gestom ćete pokazati da je ljubav prema njemu važnija od svih sporova, ojačavajući svoju emotivnu intimnost.