Portal 072info

Četiri stvari koje svaki pravi muškarac očekuje od svoje djevojke

Nisu vaša očekivanja jedina koje treba ispuniti. Svaki pravi muškarac želi ove četiri stvari od žene:

Da bude vaš heroj

Svaki muškarac ima potrebu da se osjeti kao zaštitnik svoje ljepše polovine. Uradit će sve što treba za vas kako bi vam učinio i na taj način stvorio osjećaj heroja. Želi da znate da možete za sve da računate na njega, da ćete mu se obratiti svaki put kada vam je potrebna pomoć i da će on biti taj koji će vas izvući iz bilo kakve neugodne situacije. Zauzvrat želi da ga na takav način i doživljavate, tj. da mu se divite.

Da ga prihvatite, a ne da ga mjenjate

Oni ne vole zvocanje, ne žele da ih mjenjate. Jednostavno žele da ih prihvatite onakve kakvi su i takve da ih volite. Onda će biti najopušteniji sa vama i moći će o svemu da priča. Želi da se osjeti voljeno bez obzira na sve svoje nesavršenosti.

Da imate svoje obaveze

Pravi muškarac ne želi pored sebe ženu koja će apsolutno sve podrediti njemu. Imaju razumjevanja za sve vaše obaveze i želi da ih imate, naravno, da ih pritom ne zapostavite. Jedostavno, žele partnerku koja razmišlja svojom glavom i ne gubi svoj identitet.

Da sa njim djelite svoja osjećanja

Ako ste mislile da muškarca ne zanima kako se osjećate, griješite. Pričajte sa njim, ne dozvolite da on sam nagađa o čemu razmišljate i šta vam se dešava, jer se lako može desiti da donese pogrešne zaključke. Stručnjaci naglašavaju da svaki put kad nešto prešutite stavljate po jednu ciglu između vas i partnera, posebno onda kada ne kažete kako se osjećate, a to se odražava na vašu vezu.

b92.net

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box