Četiri znaka koja će imati najviše sreće u decembru: Jedne čeka priliv novca

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Stigao je decembar – za mnoge najveseliji i najljepši mjesec u godini. Planetarni aspekti ovog mjeseca bit će zanimljivi i nekima će donijeti sretne okolnosti, dok će drugima malo toga polaziti za rukom. Doznajte je li i vaš znak među sretnicima koji će ovaj prosinac dobro zapamtiti.

Bik

Početak mjeseca bit će stresan, no događaji koji slijede bit će toliko povoljni da će brzo zaboraviti na svoje probleme. Planeti će ih potaknuti da izađu iz svoje zone komfora, odnosno stana, te se više zabavljaju, druže i upoznaju ljude. Pokazat će interes za izlete i putovanja, a neće pogriješiti ni ako Novu godinu odluče dočekati u drugoj zemlji. U inozemstvu ih čeka puno uzbuđenja i ljubavi.

Lav

Početak decembra bit će odličan, a tada biste se mogli zaljubiti ili produbiti već postojeću vezu. Ostatak mjeseca posvetit će poslu i obvezama, no to ne znači da se neće dobro zabaviti. Posljednji mjesec u godini bit će ispunjen izlascima i druženjima, a novi susreti bit će od velike važnosti. Mnogi očekuju pozitivne promjene na poslu i karijeri, kao i povoljne prilike za zaradu.

Škorpion

Financijska situacija će biti izvrsna. Iako će puno trošiti na zabavu, užitke i razonodu, dobro će zarađivati, pa će uvijek biti u minusu. Toliko će se zabaviti ovaj mjesec da će se mnogi oko njih čuditi jer nisu navikli gledati tamne Škorpione tako sretne i nasmijane. Decembar je odličan za izlaske i putovanja, pa neće požaliti ako otputuju na proslavu.

Jarac

Iako nisu ljubitelji blagdanskog ugođaja, ove će godine biti iznenađujuće dobre volje. Osjećat će se dobro u vlastitoj koži, a osim što će izgledati odlično, bit će duhoviti i duhoviti te samim time i popularni u društvu. Ovo je mjesec za ljubav i romantiku, ali i za ostvarenje dugoročnih ambicija. Ako su hrabri, zvijezde će to nagraditi.