Četrdeseti rođendan slavim na elektro šokovima: Bojan Tomović u teškom psihičkom stanju

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Bojan Tomović je svojim hitovima obilježio jednu eru.

Zadnjih godina bukvalno se bori za život jer je obolio od bipolarnog poremećaja, teške, neizlječive psihičke bolesti. Bojanova borba traje deset godina, pokušao je dva puta samoubistvo, prešao na Islam i promjenio ime u Ammar Moštrokol, bio pretučen od strane huligana, pa hapšen nekoliko puta.

Bolest se vratila do te mjere da je pristao na terapiju elektro šokovima mozga, ne bi li ljekari nekako uspjeli da ga vrate u normalno stanje.

ČITAJ JOŠ:  Znakovi prevare koji zapravo to nisu
Foto: Privatna arhiva

-Danas mi je četrdeseti rođendan i slavit ću ga na elektro šokovima mozga. Zar nije originalno? A to što postoji mogućnost da izgubim pamćenje, zapravo i nije loša stvar jer ću zaboraviti sve ono zbog čega sam i obolio-poručio je.

Kontaktirali smo Bojana da nam detaljnije ispriča u kakvom je stanju.

Foto: Privatna arhiva

Kako kaže, ništa se posebno nije desilo, nego je bolest uzela maha.

– Bipolarni poremećaj je takva bolest. Bez nekog posebnog razloga razloga ste ili previše euforični, da ne kažem manični ili teško depresivni, da bukvalno jedva ustanete iz kreveta i samo plačete. To je hormonski disbalans mozga i zato ćemo 20 puta mjesečno raditi elektro šokove mozga pa se nadam da ću do Nove godine biti kao nov- rekao nam je.

ČITAJ JOŠ:  Bojan Tomović pokušao da se ubije

Utočište je pronašao u islamu, ne krije da ga vjera u Allaha dž.š. održava u životu.

– Vjera u dragog Boga me jedino i drži u životu, jer da ne vjerujem da će biti bolje davno bih odustao od liječenja, pa i od života. Znam da je o uz mene i zato se ne plašim ničega- poručio je.

Njegova najveća podrška je upravo majka.

– Najveća podrška je moja majka. Nju jedino imam i ona je moj heroj. Divim se njoj i bratu na ljubavi i podršci koju mi pružaju svih ovih godina liječenja, malih uspona i velikih padova- kazao nam je.

ČITAJ JOŠ:  Google Maps uvodi veoma korisnu opciju

Express

GODISNJICA
MARKETING