Ćevabdžinica “Piccolo Centar”: Uživajte u svježim i kvalitetnim jelima s roštilja sve do sehura!

Moderno uređena ćevabdžinica “Piccolo Centar” Zenica u Šoping centru “Džananović”, poznata po dugogodišnjoj tradiciji, kvalitetu i uvijek svježim jelima s roštilja, u povodu mjeseca ramazana odlučila je promijeniti radno vrijeme, čime su još jednom pokazali koliko respektuju svoje goste.

Naime, budući da nastupa najodabraniji mjesec kod muslimana, “Piccolo Centar” je odlučio svoja svježa i kvalitetna jela s roštilja pripremati sve do sehura, što će brojnim Zeničanima uveliko olakšati izbor jela za početak posta.

Podsjetimo, pored ćevapa, u novoj poslovnici “Piccola Centar” možete naručiti sudžukice, teletinu, piletinu i brojna druga, uvijek svježa i kvalitetno pripremljena, jela s roštilja.

Uvjereni smo kako će ova ideja, a koja je uistinu trebala Zenici, naići na oduševljenje brojnih postača koji žele kvalitetno započeti post. Osim toga, u ćevabdžinici “Piccolo Centar” možete naručiti i iftarski meni.

Ćevabdžinica “Piccolo Centar” Zenica ovim putem svim vjernicima islamske vjeroispovijesti želi Ramazan šerif mubarek olsun.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE