taraaaal 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Nakon što je komentarima o izgledu Lane Jurčević izazvao brojne kritike, Neven Ciganović komentirao je i stil bosanskohercegovačkog muzičara Bože Vreće.

“Možda sam ja jedan od tih konzervativnih…”, započeo je Ciganović u RTL Exkluzivu na iznenađenje Nikoline Ristović, koja je pohvalila Vrećin stil.


“Ti?” upitala ga je Nikolina. “Da, ja”, odgovorio je Ciganović pa nastavio: “Meni je ovo grozno. Meni to izgleda kao odbjegla žena iz cirkusa. Meni je to užasno, evo iskreno… To možda da je na nekoj trebi…”

“Ne mogu zamisliti bradatu ženu. To mi je katastrofa”, rekao je Ciganović na Nikolinino pitanje kritizira li Vreću “jer se obukao kao žena”.

“Dobro, nisi mene vidio ujutro”, našalila se zatim. “Ti se uvijek obriješ na vrijeme”, rekao je Ciganović.

“Ja sam veliki fan stila Bože Vreće”, nije se složila s Ciganovićem Nikolina na kraju.

Podsjećamo, Ciganović i Lidija Bačić su u emisiji prokomentirali izgled Lane Jurčević na dodjeli Porina, što je razbjesnilo mnoge, a u Laninu obranu stala je i Lucija Lugomer.

“Nisam gledala, ali vidim da su se svi iznervirali. Jesi vidjela kako je grijeh imati 4 kile više? Sram me bilo kako sam se usudila… Što tek rade ljudima koji imaju 10, 20, 30 kila više… Uostalom što znači više?” napisala je Lana zatim.