Cijeloj familiji poslao sliku s porođaja žene: Svi su u nevjerici gledali šta je podijelio novopečeni otac

Cijeloj familiji poslao sliku s porođaja žene: Svi su u nevjerici gledali šta je podijelio novopečeni otac

TikTok korisnica @wenfreed podijelila je nedavno u svom kratkom videu kako je suprug svojoj porodici poslao fotografije nje i bebe snimljene u porodilištu odmah nakon porođaja. On, naime, od uzbuđenja što je treći put postao tata nije ni primijetio da je njoj na fotkama bolnička haljina još oko struka, ispod čega je, naravno, gola, prenosi Mirror.

Ovaj video je vrlo brzo pregledan više od 715.000 puta.

– Mislila sam da se hvatate za glavu jer je on poslao fotku dok ste još raščupani nakon porođaja, ali ovo je puno bolje – napisala je jedna djevojka, a druga je ženu pokušala da je utješi riječima kako “sad barem zna da je dio porodice”.

– Ja bih svog muža ubila odmah – dodala je druga korisnica i potakla još neke mame da podijele svoja iskustva.

– Mene su hitno poslali na carski rez, a suprug je svima poslao sliku moje kćerke koju su u tom trenutku doslovno vadili iz mene. U pozadini mi se vide bubrezi – napisala je jedna mama, a druga se “pohvalila”da je njen muž dijete slikao dok su ga vagali, ali isto tako nije primijetio da se iza na fotki vidi i ona, još gola ispod struka i s grudima napolje, spremna za dojenje.

Mama koja je snimila video pobrinula se da se greška ne dogodi dvaput, pa je na TikToku objavila fotku s porođaja na kojoj je sve intimno prekriveno smajlijem.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE