Portal 072info

Čime zavodi vaš horoskopski znak?

Budite svjesni svojih atributa i iskoristite ih do maksimuma…

Bik

Vi ste taktilna osoba koja voli da se ljubi, dodiruje i jede. Tako i zavodite, ali ne baš tim redom. Umijete kuhati, te partnera lako očarate za stolom i bez mnogo filozofije prelazite u emotivni napad. Netko voli takvu izravnost, netko ne … ali će svakako osoba koja je s vama biti u jednoj stabilnoj vezi punoj hrane i poljubaca. Mirnoj, dok ima novca … a kad ponestane, eto i problema, piše “Cosmopolitan“.

Blizanci

Vi se igrate, telefonirate, slati poruke i mailove bez zadrške. S vama je komunikacija moguća bez kompromisa iu svako vrijeme. Partnera očarava vaš smisao za humor, ali bi bilo potrebno ponekad ušutjeti i sa riječi preći na djelo. Zato češće šutite, volite, dodirujte … Vodite ljubav bez potrebe da teoretiše oko toga. U stvari, vi ste jedno veliko dijete iu tome je tajna vašeg uspjeha.

Djevica

Djelujete hladno i distancirano, pa vas nije lako zavesti, čak i kada ste i vi zainteresirani. Ono što privlači u vama jeste vaša pedantnost, ali i (kontradiktorno) otkačenost koja uvijek iznenadi partnera. U suštini ste u ljubavi sjajni, ako izuzmemo konstantnu potrebu da se držite plana koji zacrtate.

Jarac

U vama se budi potreba za flertom, erotikom i emocijom i tipičan predstavnik vašeg znaka vremenom postaje vrhunska zavodnica i šarmerice. Zavodite stabilnošću, čistoćom i pouzdanošću i to su osobine koje bi trebalo njegovati bez obzira na godine.

Lav

I u prirodi Lav zavodi predivnim krznom i razmetljivim stavom, baš kao iu zodijaku. Besprijekorno dotjerani, sjajne kose, oholog držanja vi ste uvijek bili neodoljivi suprotnom spolu. Ipak, pripazite! Ukoliko budete naglasak bacali isključivo na vanjski izgled, i dalje ćete privlačiti partnere kojima suština i nije važna.

Ovan

Spadate u najveće zavodnike zodijaka, a kako vam to polazi za rukom, to samo vi znate. Da, zaista, vi osvajate grubo, na brzinu, bez romantike, bez nježnosti, a opet, osvajate svakoga tko vam je interesantan. Problem je što vam sve brzo dosadi. Možda je ovo ljeto pravi trenutak da radite na strpljenju, tko zna.

Rak

Vi, zapravo, ne zavodite. Vi čekate da budete zavedeni. Da, da … Stojite mirno, namirisani i sa pomalo tužnim pogledom i čekate da osoba koja vam se sviđa padne na vašu emotivnost koju ne sakrivate i da vas uhvati za ruku i odvede u lijepu, ružičastu budućnost. Ili možda baš tako zavodite? Tko zna …

Ribe

Vaš vladar je Neptun, planeta zanosa i tajanstvenosti, pa ste uz pomoć njega neodoljivi suprotnom spolu. U vas se nije teško zaljubiti, ali vas je teško zavesti jer zbog stidljivosti djelujete rezervirano i tako ostavljate sumnju da li vam se osoba koja se zainteresirala sviđa ili ne. U tome je, u stvari, i vaša najveća draž, jer je poznato da uvijek privlači najviše onaj koji djeluje nedostupno. U ljubavi ste sjajni, puni mašte, tipičan romantik koji voli da se ljubi, plače i voli. S vama nije dosadno, ali pazite da ne pretjerate s tajnama, jer tako možete ugroziti i najstabilniji odnos.

Škorpion

Vas bije lažni glas da ste najveći zavodnik Zodijaka. To ne samo da nije točno, već ste vi, zapravo, potpuno suprotnih osobina; sramežljivi i nesigurni. Kada nekog volite, lojalnost je ono na što vaš partner može bezrezervno računati. Volite seks i erotske igre i zbog toga birate partnere povećane erotike.

Strijelac

Uvijek ste umjeli u ljubavi. Nekako dječje, spontano, bez mnogo razmišljanja zavedete i najnezainteresovaniju osobu. Ono što nikada niste umjeli jeste da trajete jer vam sve brzo dosadi i želite mijenjati. Ne vrijedi vam se govori da se korigirati, jer ste to jednostavno vi – veliko dijete, neodoljivog šarma.

Vaga

Uvijek ste bili poznati po svojim otmjenim manirama, romantici i besprijekornom šarmu na koji nitko nije ostao imun. Najviše vam odgovaraju Ovnovi baš zbog različitosti u karakterima, mada ni s ostalim pripadnicima Zodijaka nemate problema. Kada želite nekoga zavesti, ništa vas u tome ne može spriječiti!

Vodenjak

Ne možete voljeti samo jednu osobu na način kako to društvo nalaže jer spadate u osobe koje vole više ljudi na jedan naglašeno platonski i prijateljski način. To naravno smeta partneru, ali obično samo na početku veze. Kako vrijeme odmiče, on shvaća da se i zaljubio u vašu širinu, prijateljstvo i najveću toleranciju u čitavom Zodijaku.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box