Portal 072info

ĆIRO: Samo ja mogu odvesti BiH na EP u Francusku!

Miroslav Ćiro Blažević, bivši selektor BiH voljan je preuzeti selekciju BiH ponovo, saznaje novinska agencija Patria. Kako je istakao u razgovoru s prijateljima ne može više da sjedi po strani i gleda šta pokušavaju pojedini da naprave od reprezentacije BiH.

– Šta se tu desi, pa to je ista ona ekipa koja je prošle godine vođena mojim Safetom (Safet Sušić op.a.) redala velike uspjehe te bila strah i trepet svima. Nešto ima tu što mi jako smeta, a to je da tolika koncentracija talenta ne doživi uspijeh koji je za ovu generaciju još uvjek dostižan. Sve ostale moje drage prijatelje poštujem, ali mislim da oni nisu spremni da probude našeg uspavanog Zmaja te da bi ostali prikovani gdje jesmo. Ovdje više nije stvar taktike niti taktičkih razmišljanja, ovdje je bitno vratiti pobjedinički duh – kazao je Ćiro u razgovoru s prijateljima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dalje je kazao da vidi sa kojim imenima se tu sve raspolaže strah ga je da ne doživimo totalni neuspjeh, te radi ovih nepobitnih činjenica ističe svoju kandidaturu za selektora Bosne i Hercegovine.

– Ja sam jedini čovjek koji garantira da će naša draga reprezentacija biti dio spektakla u Francuskoj,  te za razliku od drugih ja već znam koje su mogućnosti ove reprezentacije i znam da ćemo sve reprezentacije u našoj grupi pregaziti te otići kao prvi ili drugi u Francusku – dodao je Ćiro najbližim saradnicima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ipak, zvanična kandidatura još uvijek nije stigla u Nogometni savez BiH.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME