Portal 072info

ČISTKA BOSANACA U ZVEZDAMA GRANDA: Slučajnost ili pakleni plan?!

Kao što smo već pisali, prije par dana snimljena je emisija koja će se naknadno emitovati na OBN TV-u, međutim, senzacionalno za vas saznajemo da se desilo pregršt iznenađenja što se krajnjeg ishoda tiče!

Najveći favoriti napuštaju takmičenje, neki odustaju, sve u svemu, sve manje vaših dosadašnjih favorita ostaje…

Podsjetimo, Azra Husarkić iz Tuzle je djevojka koja je očarala, kako žiri, tako i gledaoce širom regije glasom i izborom pjesama, te njegovanjem stare tradicionalne muzike. Uz to, ona je javno eksponirana već odavno, mnogo prije Granda.

Naida Bešlagić, oduševila prvim nastupom i izvođenjem “Ima jedan svijet”, video koji je regiju “digao na noge”, a kako su pisali svi regionalni mediji, ona je definicija “Zvezde Granda”.

Semir Jahić, najveći ovosezonski favorit definitivno! Već su ga prozvali nasljednikom Šabana Šaulića, a svaki njegov nastup na Youtube-u ima milionske preglede

Elmedin Kadrispahić i Harun Mehmedagić – momci vraćeni u baražnoj emisiji, po riječima žirija, velike nade i talenti u koje treba ulagati, samo… Kada?! Sada vjerovatno ne…

Osim toga, Emina Tufo i Armin Bijedić, po riječima očevidaca, iako su prošli 5. krug, ne žele potpisati ugovor koji ih za Grand vezuje čak 9 godina, te takođe napuštaju takmičenje.

Poentu cijele priče zaključite sami…

senzacija.ba

Podijelite članak