zz
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Nakon što je objelodanjeno da će udovica zločinca Željka Ražnatovića Arkana, Svetlana Ražnatović Ceca biti članica jedne od najpopularnijih muzičkih emisija “Zvezde Granda”, oglasili su se i iz produkcije ovog šoua, ali i drugi članovi žirija.

FIXGEHALT

Aleksandar Milić Mili kazao je da ga raduje Cecin dolazak u žiri.

– Ona je moj saradnik više od 20 godina i znam da će se sjajno uklopiti u već razigrani šou kakav je “Zvezde Granda”. Takva zvijezda kao što je ona treba produkciji i verujem da će i jedni i drugi profitirati u ovoj sezoni. Ako negdje bude zapelo, naravno da može da računa na moju pomoć, uostalom kao i svi članovi žirija. Uvijek sam tu za svoje kolege. Inače, Ceca dolazi u već uigrani tim, a kvalitet emisije će sigurno ostati isti – rekao je Mili za Grand Online.

Đorđe David istakao je da ne može da dođe sebi od šoka.

LIDER

– Iznenađen sam zaista. Ostajem pri stavu da do nove sezone o ovoj odluci ne dajem izjave za medije, pa čak ni za vas. Izvinite, ali vidimo se i gledamo 18. septembra – kratko je poručio David.

Sa druge strane, muzički urednik ”Zvezda Granda” i član produkcijskog žirija, Snežana Đurišić, smatra da je “svako kompetentno i stručno lice, dobrodošlo u šou”.

– Iako sam dio produkcije ne bavim se ovakvim vrstama odluka i promjena, ali mislim da svako ko ima uspješnu karijeru i vrijedno radi i voli svoj posao zaslužuje da bude dio ”Zvezda Granda”. Ceca je svakako umjetnik koji spada u ovo kategoriju i kao takva je dobro došla – rekla je Đurišić za Grand Online.

Ceca dolazi na mjesto Jelene Karleuše, koja je mnogima bila omiljena članica žirija, dok je dio publiku ovu emisiju i gledao zbog Karleuše.