CLUB TEN: Spektakularni pobjednički after party uz go-go plesačice

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

ClubTenZenica

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine zaigrat će sutra jednu od historijskih utakmica na stadionu Bilino Polje protiv ekipe Lihtenštajna. 

Obzirom, da se fudbalska groznica, ali i pobjednička atmosfera osjeti u Zenici već od nekoliko dana, poznati zenički Club „Ten“ odlučio je i ovaj put prirediti nezaboravnu zabavu povodom pobjede naše reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Atraktivne go-go plesačice, hostese, poznati ritmovi uz ples i piće su samo dio onoga što vas čeka u petak po završetku utakmice, te vas tim povodom istoimeni klub poziva da zajedno proslavimo pobjedu naših zmajeva. 

Club “Ten” će još jednom pokazati da pruža najbolju pobjedničku atmosferu u gradu, a u to se možete uvjeriti i vi, ako u petak nakon utakmice posjetiti ovo gnijezdo noćnog života u Zenici. 

Pjevamo i u Tenu poznatu himnu „Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino“.  Dođite i zajedno s nama u Clubu “Ten” proslavite pobjedu Papetovih zmajeva.

 

GODISNJICA
MARKETING