ČOLA USKORO SLAVI 70. ROĐENDAN! Otkrio detalje iz privatnog života!

Cola 750x417 1

Zdravko Čolić uskoro puni 70 godina, a svoj privatni život trudi se da sakrije od javnosti.

Jednom prilikom Čola je pričao o ženama koje čine najveći dio njegove publike, ali i supruzi Aleksandri sa kojom je 20 godina u braku.

“Moje glavno oružje je energija koju pokušavam da prenesem glasom i nekim ličnim izrazom. To je najvažnije, a lijepih i zgodnih muškaraca sa mišićima ima koliko hoćete… Nas dvoje smo se vjenčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo”, rekao je Čolić jednom prilikom.

Pjevač veoma rijetko u javnosti govori o svojoj ljepšoj polovini, ali jednom prilikom ispričao je i kako ga je ona osvojila.

“Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige”, rekao je Zdravko Čolić svojevremeno.