Portal 072info

Čovjek je našao malu lisicu mrtvu na ulici, ali kada se vratio, ostao je u šoku…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Njene oči su se odjednom zatvorile, drhtanje je prestalo, i dok sam je milovao, bukvalno sam osjetio njen posljednji otkucaj srca, piše u pismu slučajnog prolaznika.

Čovjek se vozio na svom biciklu kada je primijetio nešto tragično na putu. Mala lisica je umirala. Izgledalo je kao da ju je udarilo auto i borila se za život.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ovo je nevjerovatna priča bicikliste:

“Ovog jutra dok sam vozio svoj bicikl, naletio sam na malu lisicu koja je udarena automobilom. Njene oči su se polako otvarale i zatvarale, drhtala je bez kontrole i srce joj je jako lupalo. Sve što sam želio da uradim je da joj pomognem, ali sam ubrzo shvatio da ništa ne mogu da učinim. Sjeo sam pored nje i pružio joj toplinu i društvo u njenim posljednjim sekundama života. Njene oči su se odjednom zatvorile, drhtanje je prestalo, i dok sam je milovao, bukvalno sam osjetio njen posljednji otkucaj srca. Počivaj u miru mala lisice…”

Srce ove male lisice je prestalo da kuca i ona je udahnula svoj posljednji dah. Međutim, 8 sati kasnije, čovjek se vratio istim putem i otkrio nešto nevjerovatno: lisica je bila živa!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nekako, mala lisica je pronašla snagu i “vratila se iz mrtvih”. Čovjek je potražio najbližu veterinarsku ustanovu koja će prihvatiti malu lisicu koja je preživjela nevjerovatnu traumu.

Mnogi udesi u kojima nastradaju životinje ne završavaju se na ovakav način. Ovo je zaista čudo sa srećnim završetkom.

Kurir

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME