Portal 072info

Čovjek je našao malu lisicu mrtvu na ulici, ali kada se vratio, ostao je u šoku…

Njene oči su se odjednom zatvorile, drhtanje je prestalo, i dok sam je milovao, bukvalno sam osjetio njen posljednji otkucaj srca, piše u pismu slučajnog prolaznika.

Čovjek se vozio na svom biciklu kada je primijetio nešto tragično na putu. Mala lisica je umirala. Izgledalo je kao da ju je udarilo auto i borila se za život.

Ovo je nevjerovatna priča bicikliste:

“Ovog jutra dok sam vozio svoj bicikl, naletio sam na malu lisicu koja je udarena automobilom. Njene oči su se polako otvarale i zatvarale, drhtala je bez kontrole i srce joj je jako lupalo. Sve što sam želio da uradim je da joj pomognem, ali sam ubrzo shvatio da ništa ne mogu da učinim. Sjeo sam pored nje i pružio joj toplinu i društvo u njenim posljednjim sekundama života. Njene oči su se odjednom zatvorile, drhtanje je prestalo, i dok sam je milovao, bukvalno sam osjetio njen posljednji otkucaj srca. Počivaj u miru mala lisice…”

Srce ove male lisice je prestalo da kuca i ona je udahnula svoj posljednji dah. Međutim, 8 sati kasnije, čovjek se vratio istim putem i otkrio nešto nevjerovatno: lisica je bila živa!

Nekako, mala lisica je pronašla snagu i “vratila se iz mrtvih”. Čovjek je potražio najbližu veterinarsku ustanovu koja će prihvatiti malu lisicu koja je preživjela nevjerovatnu traumu.

Mnogi udesi u kojima nastradaju životinje ne završavaju se na ovakav način. Ovo je zaista čudo sa srećnim završetkom.

Kurir

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box