Čovjek koji je gotovo čitavo tijelo prekrio tetovažama: Na njih sam potrošio oko 100 hiljada dolara

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Kanađanin Remi se prvi put tetovirao 2009. godine, a sada je njegovo tijelo gotovo u potpunosti prekriveno tetovažama. Ne krije da je za ovaj “poduhvat” izdvojio pozamašnu cifru, tačnije oko 120.000 dolara.

Prvo je odlučio tetovirati sinovo ime, a, kako je rekao, ostalo je historija. Osim tetovaža, obožava i pirsinge. Dijelovi njegovog tijela koji su ostali “netaknuti” su: većina lica, tabani i dlanovi. Na pitanje magazina Daily Star o tome koja tetovaža ga je najviše boljela odgovorio je: “Unutrašnja strana bedara. Taj bol sam jedva podnio.”

ČITAJ JOŠ:  Hrana – saveznik dobrog zdravlja

Iako svakodnevno dobija veliki broj negativnih komentara zbog izgleda, on se ne obazire na njih. Dodao je kako ga niko od porodice i prijatelja nije kritikovao.

“Negativne komentare dobijam samo na društvenim mrežama. Ignorišem loše ljude jer shvatam da ono što ih uznemirava nisam zapravo ja. Oni imaju vlastite probleme. Ljudi koji me sretnu uživo su radoznali i oduševljeni”, kazao je.

Savjetovao je ljudima koji planiraju uraditi mnogo tetovaža da ipak ne žure. Što “putovanje” duže traje, bit će zanimljivije. Ima i YouTube kanal na kojem govori detaljnije o ovom procesu.

ČITAJ JOŠ:  Crnogorac dovezao skupocjeni auto na plažu u Ulcinju, a sada se svi pitaju što li mu je ovo trebalo

Ranije se na Instagramu našalio kako njegove uši podsjećaju na sireve.

“Moje uši posjećaju na modernu umjetnost ili sireve sa rupama. Još uvijek nisam završio s radom na njima. To je proces koji je konstantno u toku”, rekao je.

GODISNJICA
MARKETING