CRNA MAGIJA JE BAČENA IZ VETERNIKA: Emina Mujić podržava Dalilu i Dejana i iznosi optužbe

emina mujic 1 ses e1640354066309 750x411 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Sukob, prevara pa pomirenje Dalile i Dejana Dragojevića glavna je tema ovih dana u medijima. Dalilina majka ima odgovor na sve što se dešava.

-Ako magija u ovom slučaju postoji, bačena je od strane njegovih iz Veternika. Htjeli su da rastave Dalilu od Dejana, pa je ona postala odjednom hladna prema njemu. Nije mogla očima da ga vidi, a na Dejana je uticalo sve to tako što se kidao, ubijao od suza i rukama udarao, jer su mu lično oni to napravili. I dalje stojim iza toga da je sve krenulo od “Zadrugovizije“ kada je Ane Korać unijela jaknu za Mikija i tom prilikom su Dragojevići poslali sinu crnu magiju. Dejan se molio da magija prođe, sada je kada je Bog konačno uslišio njegove molitve, on se vratio Dalili – smatra Emina i dodaje:

– Dejana svakako nazivaju. Govore kako Dalila želi da ga uništi, ali to nema veze. Znam da moja kćerka neće dozvoliti da joj iko priđe blizu sem Dejana. Shvatljivo je to što je se Dejan plaši, ali isto tako on dobro zna kakva je Dalila i da će vremenom omekšati i njih dvoje će ponovo biti zadovoljni – uzbuđeno priča Emina.

– Dobiće on novac za sve to što je uradio, ali vjerujte mi da će sa druge strane sve to izgubiti, jer je nanio zla. Majin otac Taki će ga zgaziti koliko god on sad šutio. On mu nikada neće oprostiti što ovako javno ponižava Maju – zaključuje Emina.

Emina kaže da bračni par nema bliske prijatelje:

– Njih dvoje namaju prijatelje ni u spoljnom svetu, ni u rijalitiju, baš iz tog razloga što se uvek priča o njima vodi od kako je počeo rijaliti. Svi drugi su u senci pored Dalile i Dejana, zato ih to sve i boli. Bolji su i jači od svih, a to je ono što ne mogu da im oproste.Kada izađu iz “Zadruge“ neka idu u inostranstvo. Uvijek mogu da otputuju za Austriju ili Nemačku i da žive gde god im je volja.Nadam se da ću za Novu godinu ući u Zadrugu.Trebala sam da idem za Njemačku, ali sam sve odgodila zbog praznika i Nove godine kako bih vidjela svoju decu, jer Dejana gledam kao svoga sina- rekla je.